Hoe te resetten een Acer Aspire AST180 EA350M Computer naar fabrieksinstellingen

Hoe te resetten een Acer Aspire AST180 EA350M Computer naar fabrieksinstellingen


Acer computers zijn populaire keuzen voor zowel thuis als zakelijk gebruik, maar het is belangrijk voor de eigenaren van de computer te hebben sommige probleemoplossing basisvaardigheden. Hoewel de meeste problemen met Acer computers zoals de Aspire AST1480 kunnen vrij gemakkelijk worden opgelost, zijn er tijden wanneer de beste oplossing is de computer resetten naar de standaard fabrieksinstellingen?.

Instructies

1

Verwijder alle externe apparaten van de computer. De enige die zijn aangesloten op de computer moet het toetsenbord en de muis.

2

Klik op de knop "Start" en kies "Shut down." Computer afsluiten.

3

Druk op de power-knop en druk op de toets "F11" zoals de Acer Aspire AST180 opwaarts zelfstart. Kies de optie "Volledig systeemherstel" in het menu.

4

Klik op "Next" om uw bestanden naar de map met reservekopieƫn op de vaste schijf kopiƫren. Klik op "Opnieuw opstarten" Start de computer opnieuw te beginnen met de installatie van de stuurprogramma's en applicatie bestanden.

5

Wachten op het scherm 'Welkom bij Microsoft Windows' wilt weergeven en klik op "Volgende". Controleer of de luidsprekers op uw Acer Aspire zijn werkt.

6

Kies uw tijdzone en ga akkoord met de gebruiksrechtovereenkomst voor Windows. Kies uw tijdzone en typt u een naam voor uw computer. Kies het juiste type van de verbinding van de Internet en bij Microsoft registreert, indien gewenst.