Hoe te repareren & vervangen van een Dell C600 LCD-scherm

Hoe te repareren & vervangen van een Dell C600 LCD-scherm


De Dell Latitude C600 model laptop maakt gebruik van een vloeistof - crystal display (LCD) scherm als beeldscherm. Als de laptop wordt verbroken, kan zat op of anderszins beschadigd, het scherm kraken. Niet zozeer als vervanging van de laptop, is het meer kosten-efficiƫnt ter vervanging van het LCD-scherm. Vervangen van het scherm kan worden bereikt met een paar hulpmiddelen en een kleine investering van tijd.

Instructies

Demontage en het verwijderen van het LCD-scherm

1

Zet de laptop uit en koppel de lichtnetadapter los. Ontkoppel alle externe toetsenborden, muizen of luidsprekers. Verwijder eventuele PCMCIA kaarten van thepr "slots", gelegen aan de zijkant van de laptop. Koppel alle andere aangesloten apparaten, zoals externe CD-ROM-eenheden of harde schijven.

2

Sluit de laptop en zet hem ondersteboven. Schuif en houd het accucompartiment klink, dan schuif de primaire batterij uit de laptop. De secundaire batterij verwijderen als dit aanwezig is. Gebruik de Phillips schroevendraaier te Verwijder de twee schroeven vanaf de onderkant van de laptop die houden van de harde schijf op hun plaats (de harde schijf is gelegen langs de rand van de computer met de luidspreker output-poorten) en schuif de harde schijf uit.

3

Zet de laptop op en open het display. Gebruik de flat-blads schroevendraaier te zorgvuldig til de ingekeepte rand van de centrale controle dekking dan blijven trekken omhoog en weg van de laptop met uw vingertoppen tot het vrij komt. De centrale controle cover is het strippen van kunststof die loopt langs de bovenkant van het toetsenbord en de bevoegdheid heeft het inschakelen. Sluit het beeldscherm. Pop uit het scharnier covers met de flat-blads schroevendraaier.

4

Verwijder de vijf schroeven aan de achterste rand van de laptop die op de display scharnieren met de kruiskopschroevendraaier houden. Twee schroeven Houd het juiste scharnier en drie schroeven de linker scharnier.

5

Open de weergave zodat het ligt plat, met het scherm naar boven. Gebruik de kruiskopschroevendraaier om Verwijder de twee schroeven die de EMI schild beugel op zijn plaats houden. Deze schroeven bevinden zich naast de linker scharnier. Verwijder de beugel schild EMI vind je de display-lint kabel connector.

6

Trek recht omhoog de display-lint kabel aansluiting kunt u het project loskoppelen van de systeemkaart. Til de gehele scherm vergadering en buiten de onderkant van de behuizing. Het moet gemakkelijk vrij komen. Opzij van de onderkant van de behuizing.

7

De zes rubber schroef covers uit de schroefgaten op de display bezel (de kunststof omgeving van het LCD-scherm) wrikken met de schroevendraaier in de flat-blads. Verwijder de zes schroeven van de ring met de kruiskopschroevendraaier. De rand van de flat-blads schroevendraaier te zachtjes loerder de bezel van de vergadering van de weergave zonder beschadiging van het scherm of eventuele onderliggende componenten gebruiken.

8

Gebruik de kruiskopschroevendraaier om Verwijder de twee schroeven aan beide kanten van het LCD-scherm, dan verwijderen van de enkele schroef hecht de kabel van de display aan de vergadering van de weergave. Indien nodig, de kabel weergeven vanaf de onderkant van het LCD-scherm door op het tabblad kabel recht omhoog trekken. Vele vervanging LCD-schermen zijn voorzien van een kabel van de display al verbonden aan het scherm.

9

Lift het LCD-scherm uit de vergadering van de weergave. Gereserveerd.

Ter vervanging van het LCD-scherm en de montage

10

Plaats de nieuwe LCD-scherm in de Assemblee van de vertoning door eerst de onderkant van het scherm invoegen en vervolgens voorzichtig vaststelling van het bovenste gedeelte, ervoor te zorgen dat er is niets verhindert dat het scherm volkomen vlak liggen. Indien nodig, sluit u de kabel van de display aan de onderkant van het LCD-scherm. Vervang de twee schroeven die elke zijde van het LCD-scherm aan de vergadering van de weergave (vier schroeven totale) met de kruiskopschroevendraaier koppelen. Vervang de schroef die houdt van de kabel van de display in de plaats.

11

Plaats de display bezel op de vergadering van de display en duw het terug op zijn plaats door zachte druk toe te passen naar elke rand. Vervang de zes schroeven die de bezel aan de vergadering van de weergave met de kruiskopschroevendraaier hechten. Vervang de rubber schroef covers door op te drukken ze stevig op zijn plaats over elke schroef de bezel.

12

Line-up van de scharnieren met het scharnier gaatjes in de onderkant van de behuizing. Lager het display naar beneden naar de onderkant van de behuizing. Sluit het beeldscherm-lint kabel-aansluiting op het moederbord. Vervang de EMI schild beugel. Vervang de twee EMI schild beugel schroeven met behulp van de Phillips schroevendraaier. Sluit het beeldscherm.

13

De twee schroeven op de juiste scharnier en drie schroeven op de linker scharnier vervangen door de Phillips schroevendraaier. Pop de scharnier covers terug op de scharnieren. Open de weergave en breng het klepje van de centrale controle, drukt u op zachtjes op het totdat deze vastklikt. Sluit het beeldscherm en zet hem ondersteboven. Vervang de primaire batterij in het accucompartiment. De harde schijf te vervangen door het glijden terug naar de bay voor harde schijf en vervang de twee schroeven van de harde schijf met behulp van de Phillips schroevendraaier. Zet de laptop terug over en open het display.

14

Steek de voedingsadapter in de laptop en vervolgens in een stopcontact. Druk op de power-knop. De Dell POST (Power-over-Self-Test) scherm moet worden weergegeven, die aangeeft dat de nieuwe LCD-scherm naar behoren functioneert.

Tips & waarschuwingen

  • Als het scherm zwart blijft na het uitschakelen van de laptop op, de macht van de laptop, koppel de lichtnetadapter los, verwijder de batterij (of batterijen), verwijder de harde schijf, verwijder de centrale controle dekking en EMI schild, dan verbreken en opnieuw de weergave kabel en systeem aan boord. Monteer de laptop en test de weergave opnieuw.