Hoe te repareren van Microsoft Internet Explorer versie 6.0

Hoe te repareren van Microsoft Internet Explorer versie 6.0


Microsoft Internet Explorer 6.0 is geïnstalleerd op computers met Windows 98 en Windows XP. Virussen, malware en spyware kunnen van invloed zijn op Internet Explorer 6.0 de software integriteit en stabiliteit waardoor het crashen, bevriezen, of trage prestaties hebben. Windows 98 heeft een ingebouwde "Reparatie" functie in Internet Explorer 6 waarmee gebruikers om snel eventuele fouten kunnen zij expriencing. Gebruikers van Windows XP worden geboden geen dergelijke luxe en extra stappen moeten uitvoeren om te herstellen van de browser Internet Explorer 6.

Instructies

Instructies voor Windows 98

1

Klik op "Start" de hoofdmenubalk en selecteer "Settings". Zoek en klik op de "Control Panel" optie.

2

Wachten op de "Control Panel" om een lijst met functies en selecteer "Add/Remove Programs" door te dubbelklikken op het pictogram.

3

Klik op het tabblad met de naam "Installeren/verwijderen" onder het vak Eigenschappen nadat "Add/Remove Programs is geopend in een nieuw venster.

4

Wachten op de "Add/Remove Programs" om een lijst van programma's en toepassingen die zijn geïnstalleerd op uw computer te vullen. Selecteer 'Internet Explorer 6.0 door te dubbelklikken op de post.

5

Klik op 'Repair' in het nieuwe venster dat wordt geopend na het dubbelklikken op "Internet Explorer 6.0." Klik op "OK" om te beginnen met het herstellen van de browser.

6

Herstart uw Windows 98-computer om de herstelprocedure van Internet Explorer 6.0 te voltooien.

Instructies voor Windows XP

7

Klik op de "Start" knop in het hoofdmenu van Windows XP.

8

Selecteer de optie "Uitvoeren".

9

Typ "sfc/scannow" in het tekstvak openen. Klik op de knop "OK".

10

Volg de aanwijzingen in het nieuwe venster met de naam "System File Checker."

11

Start de computer opnieuw op zodra de "System File Checker" venster heeft voltooid gerepareerd Internet Explorer 6.0.