Hoe te repareren van losse Laptop toetsen

Hoe te repareren van losse Laptop toetsen


Laptop toetsenborden zijn gevoeliger dan desktop toetsenborden. De toetsen op een laptop zijn op zijn plaats gehouden met een kunststof stuk genaamd een vazal. De retainer kan breken of los met uitgebreide gebruik of indien niet goed behandeld. Kleine kinderen kunnen gemakkelijk worden uitgelijnd de sleutels uit enkel door te trekken op hen te hard. Laptop toetsen kunnen worden vervangen of worden aangescherpt zonder dat het hele toetsenbord vervangen.

Instructies

1

Trek de sleutel en vazal off van het toetsenbord. Gebruik een platte tool (zoals een kleine schroevendraaier) te zachtjes slip onder de sleutel en verwijder deze. Houd de vazal nauwe; het is vereist voor de sleutel tot het toetsenbord opnieuw te koppelen.

2

Verwijderen van een sleutel naast de losse sleutel. Let op de plaatsing van de vazal om er zeker van te zijn dat de losse sleutel correct is geïnstalleerd.

3

Vervang de retainer voor de losse sleutel in dezelfde positie als de andere vazal. Zorg ervoor dat het sluizen in plaats.

4

Voegt de sleutel op de top van de retainer. Zorg ervoor dat je hoort de belangrijkste module op de vazal. Vervang de tweede sleutel die was opgestegen als een gids.