Hoe te repareren van Javascript problemen in Windows 98

Hoe te repareren van Javascript problemen in Windows 98


JavaScript is een scripttaal die vergelijkbaar is met HTML waarmee websites gegevens in specifieke manieren rangschikken en zelfs interactie met de gebruiker door te accepteren van wachtwoorden of het herschikken van dingen op basis van waar de muis wordt geklikt. Als u javascriptfouten ondervinden bij het benaderen van websites terwijl het gebruiken van het besturingssysteem Windows 98, zijn er twee verschillende methoden die u gebruiken kunt om te proberen om ze te herstellen.

Instructies

1

Zet uw computer en wacht voor het besturingssysteem Windows 98 volledig te laden. Het openen van de browser Internet Explorer door te dubbelklikken op de bijbehorende bureaubladpictogram.

2Hoe te repareren van Javascript problemen in Windows 98


Beweeg uw muisaanwijzer over naar de hoger-juiste hoek van het venster en klik op de knop met het label "Tools." Klik dan op de vermelding "Internetopties" uit het menu dat verschijnt.

3Hoe te repareren van Javascript problemen in Windows 98


Ga naar het tabblad "Beveiliging" in het nieuwe venster dat wordt weergegeven. Ga naar de rubriek met het label 'Beveiligingsniveau voor deze Zone'. Klik op de knop 'Aangepast niveau' onder de kop.

4Hoe te repareren van Javascript problemen in Windows 98


Klik op de schuifbalk aan de rechterkant van het venster en scroll naar beneden via de aangepaste-niveau vermeldingen. Vinden de kop aangeduid als "Scripting". Scroll naar beneden onder de kop aan de post met het label "Active Scripting". Klik op het keuzerondje aan de linkerkant van het woord "Enable."

5

Klik op de knop 'OK' en sluit vervolgens het programma Internet Explorer. Open het programma opnieuw om te slaan de scripts worden gewijzigd en vervolgens probeert te toegang tot de website die gebruik maakt van Javascript.

6

Ga naar een website die een register schoonmaken van programma biedt als u een Javascript-fout nog steeds ontvangt (zie bronnen). Klik op de downloadlink en wacht op het installatiebestand voor finish downloaden. Zoek de map waar het bestand is opgeslagen en dubbelklik op het. Volg de installatie-instructies voor het installeren van het register cleaner.

7Hoe te repareren van Javascript problemen in Windows 98


Klik op de "Scan" knop aan de linkerkant van het scherm en klik op "Start scannen." Wachten op de scan klaar is uitgevoerd en klik vervolgens op "Fix Selected Problems." Terug naar het Internet Explorer-programma en probeert te openen van de Javascript-enabled website weer.

Tips & waarschuwingen

  • Een register schoonmaken programma zal duidelijk uit eventuele fouten in uw registerbestanden die kunnen voorkomen dat Javascript-enabled websites correct wordt weergegeven.
  • Altijd back-ups van alle bestanden die u absoluut nodig hebben voordat u een register schoonmaken van programma, in het geval dat het per ongeluk verwijdert een registervermelding die uw computer nodig heeft om goed te draaien opslaan.