Hoe te repareren van een USB Flash Drive

USB-flashstations zijn zeer handig en praktisch, maar ze zijn niet zonder problemen. Als je hebt ooit geprobeerd gegevens ophalen uit uw USB flash drive en ontdekt dat de gegevens beschadigd is, misschien heb je gevonden jezelf in een beetje van een jam. Weten hoe te repareren van een USB flash drive is een vaardigheid die iedereen op zijn minst vertrouwd zijn met moet, moet een probleem optreden met uw flash drive.

Instructies

1

Verwijderen van de flash drive en herstart de computer als uw flash drive begint geven die u problemen ondervindt. Kies de "Hardware veilig verwijderen" optie in uw Dienblad van het systeem en vervolgens de flash drive te verwijderen uit de USB-poort. Cyclus van uw computer in- en uitschakelen, vervangen van de drive in de USB-poort en probeer vervolgens opnieuw toegang krijgen tot uw flash drive.

2

Het bestand vervangen. Als een bepaald bestand niet openen, moet u wellicht te verwijderen van het bestand volledig uit de flash drive en laden vanuit uw hoofdcomputer station. U kunt vervolgens probeert te openen van het bestand op de flash drive om te zien of dat een verschil maakt. Als het bestand wordt geopend, dan is het probleem was met het bestand zelf. Als het nog steeds weigert te openen, wordt het probleem in de flash drive is.

3

Scan uw schicht toer voor fouten. Ga naar deze Computer, klik met de rechtermuisknop op de schijf en kies eigenschappen, en vervolgens hulpprogramma's. Kies "Run fout controle en scannen voor fouten" om op te lossen problemen die mogelijk aanwezig op uw schijf. Zodra dat is afgerond, probeer te vlaag naar de toer weer.

4

Neem contact op met de fabrikant. Als geen van de bovenstaande stappen werken, neem dan contact op met de fabrikant van de flash drive om te zien over de mogelijke vervanging of andere opties.

Tips & waarschuwingen

  • De naam van het bestand wijzigen voordat u de overdracht uitvoert kan een verschil maken in of u toegang heeft tot het, zo overwegen dat een keer te proberen als onderdeel van stap 2.