Hoe te repareren van een Trojan-Virus

Hoe te repareren van een Trojan-Virus


Trojan-virussen zijn schadelijke computerprogramma's die zijn verborgen binnenkant van andere programma's. Wanneer het hostprogramma wordt gedownload of geopend, wordt het virus is vrijgegeven en snel uw computer infecteert. Trojaanse paarden aanrichten vernietiging, vertraging van de systeemprestaties, waardoor ongewenste pop-upadvertenties--eventueel zelfs uitschakelen uw systeem volledig. Herstellen van een Trojaans paard duurt enige inspanning en het gebruik van een effectieve antivirus programma.

Instructies

1

Bijwerken uw antivirus-software door te openen en te klikken op het tabblad van de "Update" op het startscherm. Hierdoor zal dat uw programma heeft de meest recentste virusdefinities zijn geïnstalleerd, die het helpt bij het lokaliseren van de Trojaan.

2

Veilige modus door de computer opnieuw opstarten en de F6-toets ingedrukt te houden terwijl de computer opnieuw wordt opgestart. Dit belet de Trojan lancering tijdelijk en zal het gemakkelijker te vinden en te verwijderen.

3

Scan uw computer terwijl het in veilige modus, met behulp van uw voorkeur antivirussoftware. Verwijder alle bestanden die zijn gemarkeerd als gevaarlijk, vooral als het is aangewezen als een Trojaans paard of een Trojan downloader.

4

Start de computer opnieuw, ditmaal in de normale modus, en looppas een scan om ervoor te zorgen geen sporen van het virus blijven.

Tips & waarschuwingen

  • Scan uw computersysteem ten minste eenmaal per week om te waken tegen Trojaanse paarden en andere virussen.