Hoe te repareren van een Toshiba Laptop dat bevriest bij het opstarten

Hoe te repareren van een Toshiba Laptop dat bevriest bij het opstarten


Wanneer een Toshiba laptop bij het opstarten bevriest, is het vaak vanwege een onjuist functionerende master-bootrecord of boot-configuratie. U moet eerst proberen herstellen van de bootconfiguratie van de via de opties voor het opstarten van Windows'. Als dat niet werkt, moet u de master-bootrecord herstellen met behulp van uw Windows-systeem CD/DVD. De boot hersteltoepassing verandert in een krachtig hulpmiddel wanneer u opstart problemen in Windows hebben.

Instructies

1

Start uw Toshiba laptop en druk op de toets "F8" voordat het Windows-logo wordt weergegeven. Dit zal omhoog het menu Advanced Boot Options brengen.

2

Selecteer 'Laatste bekende goede configuratie.' Dit probeert een boot met de meest recente configuratie die voor de computer werkte voordat de problemen begonnen. Als het probleem hiermee niet is opgelost, gaat u verder met de volgende stap.

3

Zet uw Windows CD/DVD in uw Toshiba laptop en start de computer opnieuw op.

4

Druk op een willekeurige toets wanneer u wordt gevraagd.

5

Wanneer u het eerste dialoogvenster hebt bereikt, klikt u op "Volgende". Selecteer "Reparatie uw Computer" en klik op "Troepenleiding Prompt" nadat u klaar bent met een besturingssysteem kiezen.

6

"Bootrec fixboot" typt bij de opdrachtprompt en druk op "Enter". Type "bootrec/RebuildBcd", dan "Enter". Wacht totdat beide processen hebt en uw Toshiba laptop herstarten.