Hoe te repareren van een PC register kostenloos

Het Windows-register is het systeemprogramma waarin alle noodzakelijke bestanden die uw computer en het systeem programma's nodig hebben om te functioneren. Fouten in het Windows-register kunnen gebeuren dat de oorzaak van de foutberichten of conflicten, zoals "dll" foutmeldingen. Gelukkig kunt u uw register schoon en herstellen van deze problemen en conflicten kostenloos met de veelheid van terts-verschijnende partij software beschikbaar. Deze programma's automatisch van uw computer-register scant voor problemen zoals ActiveX-kwesties, ontbrekende snelkoppeling verwijzingen, software of applicatie registratiekantoor entries en ongebruikte en ongeldige bestandsextensies en mappen verouderde.

Instructies

1

Open uw webbrowser. Ga naar een gemachtigde computer nieuws en/of software download Website, zoals PC World, CNET Downloads, Softpedia en PCMag.com. Dit soort Websites lijst software in alle soorten genres die meestal spyware - en virus-vrij. Sommige computer tijdschrift editors, zoals die van PC World en «««PCMag.com, ook uitproberen en professioneel Bekijk veel software die wordt vermeld. Klik op de 'Downloads' sectie van de site. Navigeer naar de "Utilities" "Systeembronnen" of "Register" categorie van softwaredownloads. Of typ trefwoorden in het zoekvak van de site, zoals "fix register."

2

Kijkje op de lijst van register softwareprogramma dat de computer downloads Website genereert. Voorbeelden van gratis register vast programma's die kunt u opnemen van Eusing Free Registry Cleaner, ChemTable het register leven, Glarysoft van registerherstel en IOBit van IOBit Toolbox. Klik op de namen van de software programma's Bekijk details van de software en lees over de soorten registerproblemen of fouten die het bevestigt. Kijk naar het type "licentie" of de "prijs" details om ervoor te zorgen dat de software wordt vermeld als "gratis" of "freeware." Vind de besturingssystemen vermeld om ervoor te zorgen dat de software is compatibel met uw systeem.

3

Klik op de "Download" link voor de software van het register. Sla het programma op de harde schijf van uw computer. Open het installatiebestand van het programma register om te installeren van de software op uw computer.

4

Dubbelklik op het softwareprogramma geïnstalleerde register te openen en start het programma. Klik op de "Scan register," "Registry cleanup" knop of andere evenzo gelabelde die wordt gebruikt voor het scannen van uw register op problemen. Wachten op de software, terwijl het scant het Windows-registerbestanden.

5

Bekijk de resultaten en de problemen met het register waarmee uw software wordt opgezocht en lijsten. Voorbeelden van problemen en fouten die register-fixer programma's meestal zoeken naar en vinden zijn problemen met de bestandstypekoppelingen, problemen met instellingen voor toepassing en ongeldige bestanden en mappen. Klik op de "Reparatie" of "Herstellen" knop en wacht terwijl de software automatisch de geselecteerde registervermeldingen en problemen corrigeert. Sluit het register softwareprogramma.

Tips & waarschuwingen

  • Uw register reparatie software gebruiken op een regelmatige basis te houden een register van geoptimaliseerde en schone computer.