Hoe te repareren van een onleesbare DVD bestandsstructuur

Hoe te repareren van een onleesbare DVD bestandsstructuur


DVD-disks zijn opslagmedia waarmee grote bestanden worden opgeslagen. DVD-disks worden meestal gebruikt voor films en andere grote gegevensbestanden worden opgeslagen, hoewel andere bestanden zijn gekend om te worden opgeslagen op deze schijven ook. Er zijn tijden wanneer de structuur van de DVD-bestand onleesbaar vanwege slechte sectoren op de DVD, alsmede de corrupte systeembestanden schijf wordt. Met het gebruik van DVD repareren software, kunt u met succes uw beschadigde DVD-bestandsstructuur oplossen.

Instructies

Slechte CD/DVD herstel

1

Navigeer naar zachte Pedia (zie bronnen) en klik op "Download" slechte CD/DVD om terugwinning te bewaren op uw computer.

2

Installeren van slecht herstel van de CD/DVD naar uw computer en open het programma.

3

Selecteer het station waarop uw onleesbare DVD door te klikken op het overeenkomstige vak. Kies welke bestanden u wilt terug te vorderen.

4

Klik op 'bestand herstellen' en de structuur van uw DVD-bestand zal worden hersteld. Zodra ze zijn teruggevonden, kiezen welke bestanden van de DVD u wenst te worden opgeslagen. Selecteer een folder van de output en klik op "Opslaan". Uw onleesbare DVD-bestandsstructuur is nu hersteld.

Max Data Recovery

5

Navigeer naar 3D2F (zie bronnen) en klik op "Gratis Download Max Data Recovery 1.7" Max gegevens om terugwinning te bewaren op uw computer.

6

De terugwinning van de gegevens van de Max te installeren op uw computer en open het programma.

7

Kies het station waarin uw onleesbare DVD en klik erop. Selecteer de bestanden die u wenst, gerepareerd en klik op "Next."

8

Selecteer "File" en kies waar u wenst uw geƫxporteerde bestanden moeten worden opgeslagen. Kies "Reparatie" en uw onleesbare DVD zal worden hersteld en opgeslagen op uw computer.

Repareren van VTS

9

Ga naar Video Help (zie bronnen) en klik op "Downloaden (directe link)" om de Fix VTS opslaan op uw computer.

10

Maak een map voor het programma te gebruiken. Plaats de map in de hoofdmap van C: / drive. Naam van de map "VTS". Open het programma.

11

Plaats uw onleesbare DVD in uw aandrijving CD/DVD. Met de rechtermuisknop op de schijf zodra u het hebt gevonden in Fix VTS en met de rechtermuisknop op het pictogram. Selecteer 'Openen'.

12

Klik op het bestand binnen de DVD meestal het label "Video_TS." Er kunnen soms ook een map met de naam "Audio_TS", in welk geval u moet ook deze map selecteren.

13

Sleep de map of mappen naar de map van de "VTS" gemaakt op de partitie C: drive.

14

Open "Fix VTS" en zet een vinkje bij de vakken "Verwijder unref en lege cellen" en "Fix verkeerde PGC LBA aanwijzers" door eenmaal te klikken op de desbetreffende vakken.

15

Klik op "Open" en blader naar uw "VTS" map waar de bestanden van de DVD zijn opgenomen. Selecteer het bestand "VIDEO_TS. VOB." Zodra u het juiste bestand hebt gekozen, de tekst met het label "Cleanup!" en "Volledige DVD" actief zal zijn.

16

Selecteer "Volledige DVD" en Fix VTS zal uw onleesbare DVD repareren. Wanneer het programma klaar is, een bericht zeggend "gedaan... Einde van de volledige DVD-proces"wordt getoond. Zal er een nieuw gecreƫerde uitgang van de map met de naam "VTS" in uw "VTS" map. Open de map als u wilt toegang tot uw gerepareerde DVD-dossier.

Tips & waarschuwingen

  • Vanaf oktober 2010 is slecht herstel van de CD/DVD vrij om te proberen en 36 dollar te kopen.
  • Vanaf oktober 2010 is de terugwinning van de gegevens van de Max shareware, wat betekent dat er een vergoeding van $24.95 na afloop van de evaluatieperiode te blijven gebruiken.
  • Vanaf oktober 2010 is Fix VTS freeware.