Hoe te repareren van een kapotte Laptop deksel

Hoe te repareren van een kapotte Laptop deksel


De deksel van een laptop is ontworpen met duurzaamheid in het achterhoofd, want het is een belangrijk onderdeel van de bescherming. Alles is beveiligd onder het deksel en beschermd door de harde buitenkant. Sommige deksels zijn flimsier dan anderen en als met teveel kracht gesloten of gedaald kunnen worden gekraakt. Een zwaar voorwerp vallen op de top zal beschadigen het deksel en eventueel het scherm. Plakband is een eenvoudig vast te stellen voor het bij elkaar te houden, maar de echte manier om te repareren van een gebroken deksel is te vervangen. Zoek een deksel online, of een identieke laptop te redden van de onderdelen vinden.

Instructies

1

De laptop loskoppelen van alle macht; Verwijder de stekker uit het stopcontact en de batterij.

2

Zet de laptop aan de rug en zoek de scharnieren in de buurt van de onderkant van deksel. Gebruik de schroevendraaier om de schroeven. Er zijn meestal twee, maar uw model wellicht meer. Plaats de schroeven in een zakje ter bewaring afgeven.

3

Zet de laptop naar voren en ga naar de spreker deelvenster boven het toetsenbord. Dit deelvenster bevat meestal de machtsknoop en de modelnaam.

4

Duw het deksel dus het is volledig open en gebruik maken van de boter mes te zachtjes loerder het deelvenster omhoog. U ziet het gebied van de onderkant van het deksel blootgesteld, met ongeveer vier schroeven bevestigd.

5

Koppel de LCD-kabel los van het moederbord; Dit is meestal een dikke kabel, gelegen aan de linkerkant.

6

Verwijder het deksel van de vier schroeven en til het deksel van de base. De base gereserveerd.

7

Gebruik iets puntige of scherpe te wrikken uit de rubberen stoppen langs de rand van het scherm. Er moet ongeveer zes tot acht stoppen, met schroeven onthuld onder elk zoals ze worden verwijderd.

8

Haal de schroeven en gebruik maken van de boter mes te scheiden van de omlijsting (frame) van het scherm. Plaats de bezel opzij.

9

Haal de schroeven waarmee het scherm houden aan het deksel en verwijder voorzichtig het scherm.

10

Plaats het scherm in de vervangende deksel en bevestig met de dezelfde schroeven. Vervang de omlijsting, schroeven en rubberen stoppen.

11

Veilig het nieuwe deksel aan de basis met het eerder verwijderde schroeven en installeer de resterende stukken in omgekeerde volgorde.

Tips & waarschuwingen

  • Het zou goedkoper zijn als u de aankoop van een laptop deksel die geen een LCD bevat.
  • Echter, als uw scherm ook gebroken is, krijgen een deksel met een LCD-scherm te repareren beide tegelijk. In deze situatie, alleen moet u de gebroken deksel te verwijderen en te vervangen met de nieuwe zonder het verwijderen van het LCD-scherm.
  • Computeronderdelen zijn zeer gevoelig voor schade door statische elektriciteit. Leg alle hardware op anti-statische zakken, indien mogelijk, en overwegen de aankoop van een Antistatische polsband.