Hoe te repareren van een Dell Latitude C640 die afgesloten

Een Latitude C640 is een laptop vervaardigd door Dell. De meest voorkomende reden die een laptop onverwacht wordt afgesloten is vanwege oververhitting, die optreden kan wanneer de laptop te heet wordt. Dit probleem kan optreden omdat de ventilatoren onjuist werken. Schoonmaken van de fans kunt zorgen dat ze goed werken. Als de fans nog steeds zijn niet de koeling van de laptop, kan een koeling pad worden geïnstalleerd onder de laptop om oververhitting te voorkomen.

Instructies

1

Stroom uit de Dell Latitude C640-laptop. Koppel de lichtnetadapter los.

2

Verwijder de Dell lithium ion accu. Schuif de vergrendeling van de batterij aan de onderkant van de laptop. Zodra de batterij ontgrendeld is, til de batterij uit de batterij huisvesting eenheid.

3

Zet het hoofd van de laptop naar beneden op een vlakke ondergrond.

4

Zoek het rooster van de ventilator. Het rooster van de ventilator wordt geplaatst over de ventilator. De ventilator kan zien als je via de rasp kijkt.

5

Spray gecomprimeerde lucht in het rooster om de ventilator schoon te maken. Blijven reinigen tot opbouw van de stof in de ventilator niet meer zichtbaar.

6

Maak een doek vochtig in koud water. Veeg beneden de ventilator rasp om alle stof te verwijderen. Als er opbouw op het rooster geplaatst die niet is verwijderd met water, Bevochtig de doek met een kleine hoeveelheid alcohol wrijven. Veeg weg residu.

7

Schuif de batterij terug in de batterij huisvesting eenheid. Sluit de lichtnetadapter aan op de laptop. De laptop inschakelen.

8

Schakel een koeling pad onder de laptop Dell Latitude C640 als het blijft af te sluiten. De koeling pad aansluit op de USB-poort op de laptop. Zodra de laptop draait op, zal de koelventilator pad beginnen koeling van de onderkant van de laptop.