Hoe te repareren van een Dell-Computer in de stuc modus

Om de levensduur van de batterij of energie te besparen, Dell-computers de modus stand-by of de slaapstand na een periode van inactiviteit. Als de computer in de slaapstand staat vastzit, de basic input/output systeem. die regelt computerhardware, kan defect. In sommige gevallen echter, terwijl het lijkt alsof de computer zal niet wakker, de monitor is mogelijk uitgeschakeld of de batterij kan worden afgevoerd. Voordat u het BIOS bijwerkt naar een nieuwe versie, het uitvoeren van een paar stappen om te proberen om de PC uit de slaapstand of stand-bystand wakker voor probleemoplossing.

Instructies

1

Bevestigen dat de AC-adapter is aangesloten op de laptop, of dat het netsnoer is aangesloten op het bureaublad. Controleer of het netsnoer is aangesloten op een stopcontact.

2

Controleer de voorkant van de computer voor een blauw licht, die aangeeft dat de computer in de slaapstand staat. Als geen lichten knipperen of verlicht bent, is de computer uitgeschakeld of in slaapstand.

3

Open het deksel of druk op de power-knop. Beweeg de muis, raken de touchpad of druk op een toets op het toetsenbord als de computer niet wakker. Controleer of de monitor is ingeschakeld.

4

Controleer de batterijindicator aan de voorzijde van de Dell-laptop. Als het lampje blauw en oranje knippert, moet de batterij afkoelen vooraleer het kan opladen. Wachten op de computer om te koelen; Probeer om de computer weer wakker.

5

De power-knop 10 seconden ingedrukt als de Dell-computer steken in de mode blijft. Druk op de power-knop voor zwenking van de PC weerom voort.

6

Klik op "Start". Input "msinfo32.exe" of "msinfo32" in het dialoogvenster. Druk op "Enter".

7

Selecteer "System Summary" in het linkerdeelvenster in het venster Systeeminfo. Controleer de informatie naast "BIOS versie/datum" te vinden de datum van het BIOS voor het laatst werd bijgewerkt.

8

Ga naar ondersteuning van Dell. Klik op "Stuurprogramma's Home" in het linkerdeelvenster. Een model van de opties te selecteren of voer uw servicetag.

9

Selecteer "BIOS" van de "Categorie" drop-down menu. Vind de nieuwste versie van het BIOS, die de slaap-modus en de slaapstand-modus fouten kunnen herstellen.

10

Klik op 'Download'. Klik op "Run" of "Openen" om te starten van het bestand onmiddellijk, of klik op "Opslaan" of "Opslaan als" het bestand op een later tijdstip uitvoeren. Dubbelklik op het opgeslagen bestand voor barkas op.

11

Volg de aanwijzingen op het scherm richtingen patch het BIOS te updaten naar de nieuwste specificatie. Het BIOS update-programma moet vereisen weinig tot geen inbreng; u kan worden gevraagd om te lezen en aanvaarden de voorwaarden en de overeenkomsten van de software of bevestigen dat u wilt installeren van de patch. Het programma zal herstarten naar de PC automatisch wanneer de update voltooid is.

Tips & waarschuwingen

  • Niet lopen het BIOS dossier als de versie op de website hetzelfde als de versie op de Dell-computer is ge├»nstalleerd is.
  • Niet van de computer uitschakelen of koppel de lichtnetadapter los terwijl de BIOS is bijgewerkt, aangezien het kan schade toebrengen aan de PC en het onbruikbaar maken.