Hoe te repareren van een DBX bestand met Freeware

Hoe te repareren van een DBX bestand met Freeware


Bestanden met de extensie DBX bevatten berichten die waren opgeslagen in een map door de Microsoft Outlook Express e-mailprogramma. U mei niet langer zitten kundig voor openen van het bestand met behulp van Outlook Express als een DBX bestand is geïnfecteerd met een virus of beschadigd als gevolg van een systeemfout is. U kunt het downloaden van software om te herstellen van uw bestand als u wilt herstellen van een corrupt DBX-archief. Zijn er geen DBX reparatie's die echt freeware, maar er zijn verschillende shareware-programma's die u gebruiken kunt om te herstellen van een beperkt aantal corrupte DBX-bestanden gratis.

Instructies

Geavanceerde Outlook Express Repair

1

Download en installeer het Advanced Outlook Express Repair shareware programma.

2

Sluit Microsoft Outlook Express en voer het programma Advanced Outlook Express Repair.

3

Klik op de knop '...' naast het veld "Selecteer DBX of MBX bestand te worden hersteld". Navigeer naar de map waarin uw corrupte DBX bestand en selecteer het bestand.

4

Klik op de knop "Start herstel". De reparatie programma zal alle herstelbare gegevens uit uw DBX bestand uitpakken naar een nieuw DBX bestand met de tag "hersteld" toegevoegd aan de bestandsnaam.

Outlook Express Recovery

5

Download en installeer de Outlook Express Recovery shareware programma.

6

Sluit Outlook Express en voer de Outlook Express Recovery programma.

7

Selecteer het station waarop uw corrupte DBX bestanden in het navigatiepaneel aan de rechterkant van het programmavenster.

8

Klik op de knop "Volgende". Het herstelprogramma zal het geselecteerde station voor corrupte DBX bestanden zoeken.

9

Selecteer de DBX-bestanden die u wilt herstellen van de gelegen DBX-bestanden. Klik "Next" om te beginnen het herstelproces. Het programma zal uittreksel alle herstelbare inhoud van de geselecteerde bestanden.

De terugwinning van de DBX-gegevens van de artsen van de schijf

10

Download en installeer het programma van de terugwinning van de gegevens van het DBX van de artsen van schijf.

11

Sluit Outlook Express en voer het programma van de artsen van de schijf.

12

Klik op de "Select dbx"-knop om een DBX bestand opgeven dat u wilt uitpakken of klik op de knop "Zoek dbx" om te zoeken alle corrupte DBX bestanden op een schijf.

13

Selecteer de DBX-bestanden die u wilt herstellen of klik op "Selecteer alle bestanden." Klik "Next" om te beginnen de reparaties. Alle herstelbare gegevens worden uit de geselecteerde DBX-bestanden uitgepakt.