Hoe te repareren van een corrupte MPEG-bestand

Hoe te repareren van een corrupte MPEG-bestand


Het is niet moeilijk om te vertellen wanneer een MPEG-bestand is beschadigd. Indicatoren zijn clips die video's die niet afgespeeld, eindigen voortijdig, en slechte synchronisatie van de audio/video. Hoewel veel beschadigde MPEGs mogelijk te beschadigd om te bereiken van een bevredigend reparatie, zijn er softwaretools beschikbaar die kunnen helpen u dergelijke bestanden herstellen.

Instructies

1

Herstellen synchronisatie tussen de audio- en videotracks in je MPEG-bestanden met behulp van VideoReDo, een freeware hulpprogramma MPEG-bewerken. Synchronisatieproblemen worden veroorzaakt door fouten in de tijdcode van het bestand. De tijdcode houdt van de MPEG audio- en videotracks gesynchroniseerd door periodiek markeringen, of "headers," langs elke track te plaatsen. VideoReDo de "automatische reparatie" synchronisatiefunctie helpt u de tijdscodes uitlijnen.

2

Download en installeer een gratis exemplaar van VCDGear. De "Fix MPEG fouten (-fix)" functie kunt u een slechte koptekst binnen een anders intact video tijdcode herstellen. Ook herstelt het beschadigd "blokken"--de gedeelten van de afbeeldingspixels die worden gebruikt voor het coderen van MPEG-video's.

3

Download en installeer de gratis Fixer voor alle Media. De "Start scannen en Check" functie kunt u herstellen onspeelbaar en gedeeltelijk gedownloade MPEG bestanden. Corrupte gedeelten van MPEG bestanden kunnen worden verwijderd, terwijl de vervormde weergave van corrupte blokken kan worden opgelapt met een effen kleur. Alle Media Fixer ondersteunt ook een breed scala aan videoformaten, zodat u het gebruiken kunt om andere corrupte mediabestanden te herstellen.