Hoe te repareren van de HP DVD 840B

Wanneer het hardwareapparaat HP DVD 840B eerst op uw computer is geïnstalleerd, leest Windows de firmware-informatie om te identificeren en configureer de instellingen voor het apparaat. De HP DVD 840B-instellingen worden toegepast op het register met behulp van een apparaatstuurprogramma dat wordt geleverd door het Windows hardware stuurprogramma-archief. In sommige gevallen kunt een schijf-gerelateerde softwareprogramma zoals die gebruikt voor het branden van DVD's wijzigen sommige van deze instellingen, waardoor ongewenste resultaten. In het algemeen, kan dit worden veroorzaakt door het programma niet correct identificeren van het station en ongeldige instellingen toe te passen. U kunt de meeste problemen met uw HP DVD 840B repareren door het stuurprogramma opnieuw te installeren.

Instructies

1

Klik op "Start", en klik vervolgens op 'Configuratiescherm'. Dit opent een nieuw venster op uw scherm.

2

Klik op "Hardware en geluid." Klik op de "Device Manager" link onder het gedeelte "Apparaten en Printers" aan de bovenkant van de pagina. Hiermee opent u de Windows Device Manager in een klein venster.

3

Dubbelklik op "DVD-/ cd-rom-stations." Dit breidt de sectie als u wilt weergeven van een lijst van geïnstalleerde optische apparaten.

4

Met de rechtermuisknop op "HP DVD 840B", en klik op "Verwijderen". Klik op de "OK" knop in het dialoogvenster 'Bevestigen apparaat verwijderen'.

5

Klik op "Actie", en klik op "Zoeken naar gewijzigde apparaten." Deze actie zorgt ervoor dat Windows automatisch opnieuw installeren van het stuurprogramma en reset van de registerinstellingen. Herstart uw computer om ervoor te zorgen dat alle wijzigingen worden van kracht.