Hoe te repareren van ActiveX

ActiveX is software waarmee u kunt surfen op het Internet zoals je verschillende toepassingen downloaden. ActiveX heeft volledige toegang tot het register-programma op uw computer. Tijdens het downloaden, kan een conflict optreden tussen ActiveX- en een ander programma op uw computer, het maken van fouten, corrupte of beschadigde bestanden, en andere problemen in het register. Een ander gevaar met ActiveX-is dat het kan anderen externe besturing van uw computer zonder uw medeweten, wat leidt tot het verzamelen van gegevens zonder uw toestemming geven en voorzien van een opening voor virussen.

Instructies

1

Sluit alle geopende programma's voordat u begint downloads of reparaties aan het verlies van gegevens te voorkomen.

2

Een virusscan uitvoeren. Dit kan een oorzaak van de problemen met ActiveX. Wanneer de scan voltooid is, start u de computer om te zien als ActiveX goed is uitgevoerd.

3

Controleer uw besturingssysteem om te zien of het compatibel is met het programma dat u probeert uit te voeren.

4

Installeer opnieuw het programma dat de ActiveX-fout heeft.

5

Verhoog de beveiligingsinstellingen te beschermen tegen toegang door onbevoegden via ActiveX-programma's.

6

Schoon het register van de ActiveX-programma's die niet langer gebruikt. Voordat u het register op te schonen, is het aanbevolen om back-up van het systeem in het geval dat u per ongeluk verwijderen van een ActiveX-programma dat uw systeem moet functioneren. Als u niet vertrouwd met dit proces bent, zijn er tools op het Internet die u downloaden kunt voor gratis om het register schoon te maken.

7

Download en installeer een Reparatieset voor ActiveX. De scan uit te voeren. Als er fouten zijn gevonden, kies te herstellen en vervolgens de computer opnieuw opstart.