Hoe te registreren van uw Computer scherm

Leer hoe te registreren wat u ziet op het scherm van de computer. Zeer eenvoudig te doen, geen gedoe, geen teken-ups.

Instructies

1

Open een nieuwe internetbrowser (Internet Explorer) en typ http://download.cnet.com/ in de adresbalk URL.

2

Wanneer de homepage heeft geladen, typt u "Debuut Video Capture Software" in de zoekbalk van de website. Wanneer uw klaar, klik op het vergrootglaspictogram om door te gaan.

3

U zal worden verstrekt met een lijst van soortgelijke downloads, maar de we werken met een specifieke vandaag. Neem dan scroll naar beneden en vinden de software die overeenkomt met het beeld verstrekt. Met een adellijke titel: Debuut Video Capture Software. Zoek en klik op de groene "Download Now" pictogram geboden.

4

U zal worden gevraagd uw bestand op te slaan. Opslaan waar u dat wenst.

5

Wanneer het bestand is gedownload, beginnen te openen en de inhoud van het bestand uit te pakken. Zorg ervoor dat u volledig doorlopen naar de setup. Het zal vragen of je wil Audio-opname-Software geïnstalleerd, dus als u niet wilt dat de extra's, dubbel te controleren.

6

Zodra de bestanden geïnstalleerd hebt, moet u een pictogram op uw bureaublad. Klik op het debuut Video vastleggen Software pictogram

7

Nu dat het programma is geladen, ziet u alle fundamentele opname en weergave opties die beschikbaar zijn. U zult ook merken dat u knoppen boven zoals, Webcam, apparaat, scherm hebt. Klik op scherm en je bureaublad verschijnt in het voorbeeldvenster.

8

Druk op Record!

Tips & waarschuwingen

  • Ervoor dat u dubbel controleren alle instellingen van de ingang/uitgang
  • Instellingen voor bestandstype dubbel te controleren.
  • Vergeet niet, en laat je je computer opnemen hele nacht.