Hoe te registreren uw stem uit uw microfoon op Audio Record voor Windows Vista

Hoe te registreren uw stem uit uw microfoon op Audio Record voor Windows Vista


Microsoft levert een standaard utility genaamd Geluidsrecorder kunt u geluid opnemen rechtstreeks van de geluidskaart van de computer. Alles wat je echt nodig hebt is een microfoon aangesloten op de geluidskaart van uw computer. Vele webcams en laptops hebben al microfoons ingebouwd, zodat u wellicht niet nodig voor de aankoop van iets te hebben plezier met deze tool. Het hulpprogramma Sound Recorder registreert geluid en de bestanden worden opgeslagen in de bestandsindeling van Microsofts WMA.

Instructies

1

Klik op de "Start"-knop in de linkerbenedenhoek van het scherm. In Vista, deze knop ziet eruit als het Microsoft-logo.

2

Klik op "Alle programma's" en selecteer "Accessoires" in het start-menu dat verschijnt.

3

Klik op "Sound Recorder" en een klein venster zal verschijnen die de interface naar de eenvoudige geluid opnemen van nut is.

4

Klik op de knop "Start Recording" met de rode stip in het om te beginnen uw opname. Deze knop verandert zodra u klikt op "Opname stoppen". De timer zal beginnen tot nu toe in stappen van 1 tweede als de voortgang van uw opname. Als het geluidsniveau te veranderen, ziet je de groene geluidsniveaumeter verplaatsen naar rechts en naar links, gebaseerd op hoe hard het geluid is.

5

Klik op "Opname stoppen" wanneer u klaar met uw opname bent. Op dit punt verschijnt een 'Bestand opslaan' venster waarmee u uw bestand een naam en selecteer de locatie die u wenst op te slaan. Bericht dat de Geluidsrecorder slaat bestanden op in gebreke WMA formaat.