Hoe te registreren met behulp van Fraps

Fraps is een vrij nut dat kan worden gebruikt om het verslag van de frame rate van een video game, die u kan helpen erachter te komen van uw spel optimale instellingen. Maar dit hulpprogramma heeft ook een opname functie. Zo als u wenst om sommige in-game video voor een tutorial, of om te pronken met uw vaardigheden aan een vriend, kunt u Fraps alle van de actie, terwijl het programma records opnemen in uw besturingssysteem achtergrond.

Instructies

1

Download en installeer een gratis exemplaar van Fraps, en lanceer het nadat het installatieproces is voltooid.

2

Klik op de "films" kop en stel de framesnelheid van video-opname. U kunt klikken op de "60 fps," "50 fps" of "30fps" bubbels voor gemeenschappelijke framesnelheden. Alternatief, kunt u een aangepaste framesnelheid in het lege veld onder de zeepbel "30 fps" typen.

3

De kwaliteit van de opname instellen Klik in het veld "Op ware grootte" om vast te leggen van de volledige resolutie van uw video-spel, of Klik in het veld "Half-formaat" te vangen op halve resolutie.

4

Vink het selectievakje 'Record Win7 geluid' geluiden op uw computer opnemen. Vink het selectievakje 'Record externe Input' te vangen van de geluiden van uw geluidskaart "Line In"-poort.

5

Klik op het tabblad 'Algemeen' en vink het vakje "Minimaliseren naar System Tray alleen". Klik op de knop "Minimaliseren" voor het verzenden van het programma aan uw systeemdienblad.

6

Start het spel dat u wilt opnemen. Druk op "F9" op uw toetsenbord wanneer u bent klaar om te beginnen met opnemen. Als u wilt stoppen met opnemen, drukt u opnieuw op "F9".