Hoe te registreren geluid uit luidsprekers

Hoe te registreren geluid uit luidsprekers


Computers produceren veel geluiden. Deze geluiden komen uit verschillende bronnen: Internet, muziekspelers en andere toepassingen. Er zijn bijna net zoveel redenen voor het opnemen van deze geluiden zoals er geluiden zelf zijn. Er zijn meerdere manieren om te vangen het geluid, maar de meeste van hen zijn ruwe en zal resulteren in een slechte geluidskwaliteit. Er zijn alleen een paar manieren om deze taak naar behoren te vervullen, maar de juiste hulpmiddelen nodig zal zijn om de klus te klaren rechts.

Instructies

1

Download en installeer het programma van een audio-opname. Dit zal dicteren de rest van het proces. Bent u bereid om wat geld uitgeven aan hogere einde computersoftware, zal een audiokabel niet vereist voor opname. Voor de meeste gebruikers houdt de goedkopere aanpak onder meer een gratis, lichtgewicht opnameprogramma, zoals Audacity downloaden.

2

Het programma instellen voor het vastleggen van de audio. Sluit één uiteinde van een 1/8-inch-audiokabel op de audio out-poort (voor hoofdtelefoon) van de computer en het andere uiteinde aan op de poort audio-ingang (microfoon). Zorg ervoor dat de opname-software heeft de uitmonding daarvan ingesteld op de audio-in-poort.

3

Klik op "record" knop van de software en begin met het afspelen van het geluid dat u wilt opnemen. Het programma's zal hebben meestal opties over hoe u wilt dat de audio opgeslagen. Kies uw gewenste bestandsindeling (MP3, WAV, enz.).