Hoe te recyclen Canon GPR-24 Copier tonercartridges

Hoe te recyclen Canon GPR-24 Copier tonercartridges


Wanneer u merkt dat de kwaliteit van uw kopieën begint te dalen, dat is een zeker teken dat u wilt vervangen de tonercartridge in uw GPR-24 kopieermachine. Het poeder binnen de tonercartridge biedt dekking voor de kopieën, en zodra het tonerniveau bijna leeg is, het kopieerapparaat niet langer dat dekking kan bieden. Maar wanneer u de tonercartridge vervangt, u kan niet gewoon gooi oude weg. In plaats daarvan moet u de cartridge goed om ervoor te zorgen dat het niet eindigen op een stortplaats recyclen.

Instructies

1

Meld u aan bij de website van Canon recycling center (Zie de koppeling in bronnen hieronder). Klik op de optie 'Scanners, kopieerapparaten en Fax'.

2

Voer het serienummer van uw copier moeten worden genomen om het etiket afdrukken hulpprogramma. Voer uw naam, bedrijfsnaam, indien van toepassing, adres en e-mailadres. Zorg ervoor dat uw e-mailadres invoert nauwkeurig, aangezien het verzendlabel zal worden gemaild naar je.

3

Controleer uw e-mail voor het verzendlabel. Het verzendlabel afdrukken en brengt deze tag aan het vak met verpakking tape. De gebruikte tonercartridge omslag in plastic omslag en het veilig met verpakking tape. Hiermee wordt voorkomen dat de toner lekken in transit. Tape de vak dicht veilig en neem contact op met uw dichtstbijzijnde Verzendcentrum.