Hoe te presenteren van een Power Point presentatie

Hoe te presenteren van een Power Point presentatie


Presentatie van een PowerPoint-presentatie kan worden zenuw wracking. Echter, doordat enkele PowerPoint tips en enkele presentatie tips in het achterhoofd, het hoeft niet te eng. Het belangrijkste feit om te onthouden is dat PowerPoint gewoon een hulpmiddel dat helpt u aanwezig en is dat het visueel effect aan uw presentatie toevoegt. Moet u een professionele en krachtige PowerPoint-presentatie, maar u moet ook ervoor zorgen dat uw presentatie als even krachtig is. U PowerPoint moet niet bevatten alle informatie wordt gepresenteerd; eerder moet het dienen als uw gids en levering punten spreken.

Instructies

Voorafgaand aan de presentatie

1

Zorg ervoor dat de meeste van uw dia's in opsommingstekens zijn. Opsommingstekens voorkomen bij het lezen van de dia's. Het lezen van de presentatie staat garant voor een saaie presentatie. Niet alleen kunt lezen uw publiek de dia's, maar als u, de presentator van de dia leest, leidt dat tot een monotone stem en een saaie presentatie.

2

Controleer of uw dia's zijn duidelijk en beknopt. Uw dia's moeten niet meer dan zeven bullet punten per dia met niet meer dan zeven grote woorden per kogel bevatten. Meer dan zeven grote woorden maken het herlezen van het opsommingsteken in plaats van aandacht te besteden aan je publiek.

3

Zorg ervoor dat uw graphics consistent en relevant voor het onderwerp zijn. De beelden moeten vertegenwoordigen uw onderwerp. Uw afbeeldingen moeten ook een consistente opmaak. Bijvoorbeeld, als u cartoons als afbeeldingen gebruikt, moet al uw afbeeldingen corresponderen met.

4

Zorg ervoor dat uw tekst met hoog contrast op uw achtergrond. Hebt u een donkere achtergrond, zorg ervoor dat uw tekst licht en vice versa is.

5

Sluit de 15-pins kabel van de projector aan op de bijbehorende connector op de computer. Zet de projector en de computer vervolgens inschakelt.

6

De presentatie hardop oefenen. Je moet een paar keer oefenen voordat het. Hardop oefenen biedt u twee dingen. Ten eerste, het helpt je vertrouwd bent met de inhoud. Ten tweede benadrukt het onhandige momenten in uw presentatie.

De presentatie

7

Zorg ervoor dat je vroeg voor de presentatie aankomt. U nodig hebt om jezelf voldoende tijd om de set-up van uw presentatie. U moet de presentatie op de dia openen en bij de deur groet het publiek als ze de kamer betreden. Dit geeft u een kans om te overwinnen de pre presentatie zenuwen die staking velen van ons. Groet het publiek ook Pools wordt aan uw presentatie toegevoegd omdat u op hun gemak verschijnen en bereid.

8

Om te beginnen uw presentatie, druk op "F5" op uw toetsenbord. Hierdoor wordt uw presentatie automatisch gestart op de eerste dia.

9

Om vooraf de dia, kunt u druk op de spatiebalk, voer, "N" voor de volgende, de pijl-omlaag of pijl-rechts. Als u wilt terugkeren naar een vorige dia, drukt u op backspace, pijl-links, pijl-omhoog of "P" voor vorige.

10

Maak oogcontact. Het oude adagium van het kijken naar voorhoofd geldt niet. Het publiek kan vertellen als u geen oogcontact maakt. Beperk het contact met de ogen tot 2 tot 3 seconden op de meeste zorg, of anders blijkt griezelig.

11

Omvatten een overzicht en een samenvatting. Het publiek moet weten wat je gaat om ze te vertellen. Zij moeten ook een samenvatting om herhaling van alles dat u hebben gedekt.

Tips & waarschuwingen

  • Als de afbeelding niet wordt weergegeven op de monitor van de computer zowel de projectorscherm, druk op de "Functie"-toets en de "F8"-toets op uw toetsenbord.
  • De kabel die de projector is aangesloten op de computer is opgenomen in de projector. Aangezien er talrijke combinatie van zowel computers als projectoren, is het moeilijk om adres specifieke verbindingen. Echter, de meeste moderne computers en projectoren zijn ontworpen om te werken goed met elkaar.