Hoe te posten naar een Twitter-schema

Een van de voordelen van het gebruik van Twitter is dat je met honderden mensen op een dagelijkse basis communiceren kunt, zelfs als u niet op dezelfde kant van de wereld woont. Dit betekent ook dat als je niet op een regelmatige basis Tweet, mensen opmerken zullen en kunnen unfollow u. Als je weg voor een beetje gaat en nog wilt regelmatige tweets post, kunt u een van de vele websites die u toelaat om de plannen van de Twitter berichten.

Instructies

1

Onderteken omhoog met FutureTweets.com. Voer uw Twitter gebruikersbenaming en wachtwoord, en u zal zitten kundig voor tweets schema. Gewoon type in de tweet, selecteer vervolgens welke tijd u wilt tweet moet worden geboekt naar uw Twitter-account, en toekomst Tweet zal het werk voor u doen. Vanaf April 2011 is toekomst Tweet gratis.

2

Onderteken omhoog met Twaitter.com, een andere gratis website waarmee je tweets schema. Twitterfeed kunt u maximaal 10 berichten per uur, alsmede periodieke berichten plannen. Dit betekent dat als u iets op een dagelijkse basis te bevorderen wilt, kunt u een terugkerende bericht dat zal twee keer per dag post plannen.

3

Registreren met Twuffer.com. U kunt alle van de tweets die u wilt, als het goed als welke dag u laten verschijnen wilt op plannen. Bijvoorbeeld, zullen sommige mensen gebruiken Twuffer plannen in de verjaardagen van al de mensen die ze op Twitter kennen. Vervolgens, wanneer de verjaardag langs komt, Twuffer automatisch posten de Tweet, zelfs als de gebruiker van de Twitter niet herinneren.