Hoe te poetsen een Laptop schermSchone scherm van uw laptop-computer zeer zorgvuldig, omdat LCD-schermen kunnen gemakkelijk worden gekrast door een ruwe textuur schoonmaak apparaat. Maar u bent niet beperkt tot een polijst tool. Een paar eenvoudige reinigingsmethodes kunnen worden gebruikt die zacht genoeg zijn om geen krassen op uw scherm.

Instructies

Doek

1

Zoekt u een doek in uw huis die gemaakt van 100 procent katoen. Een t-shirt of zelfs een oude, schoon sock gebruiken.

2

Zorg ervoor dat de doek u is absorberend en hoeft niet een ruwe textuur die uw LCD-scherm kan krabben.

3

Vermijd het gebruik van papierproducten zoals papieren handdoeken of weefsels. De vezels op deze zijn gemaakt van hout en kunnen gemakkelijk krassen veroorzaken op het LCD-scherm, hoewel het papier zacht aanvoelt voelt.

Vloeistoffen

4

Sommige 91 procent isopropylalcohol kopen. Dit is een van de beste vloeistoffen voor gebruik in het schoonmaken van het scherm van een laptop en de meest effectieve manier om een scherm dat is extra vuil schoon.

5

Gebruik een zachte doek om de isopropyl alcohol op het scherm. Blijven gebruiken van de doek te vegen de overtollige alcohol, of gewoon laten drogen. Isopropyl alcohol droogt zeer snel op LCD-schermen.

6

Gebruik een alternatief schoonmaak oplossing als u niet isopropylalcohol aan kant hebt of de geur van alcohol niet kan staan op uw laptop. Een mengsel van gedestilleerd water en azijn werkt.

Reiniging Kits

7

Ga naar uw lokale elektronicawinkel te kopen van een LCD-scherm reinigingsset. Kijk voor kits die zowel een microfiber doek en speciale vloeibare oplossing bevatten.

8

Weet dat de speciale vloeibare oplossingen gebruikt in deze kits laat een lichte residu dat beschermt tegen stof en vingerafdrukken dirtying uw LCD-scherm in de toekomst. Gebruik de kit volgens de aanwijzingen schoon uw laptop scherm.

9

Anti-statische doeken die worden verkocht in de meeste elektronicawinkels te vinden. Deze niet vereisen het gebruik van vloeistoffen en een LCD-scherm zo effectief als isopropyl alcohol kunnen schoonmaken.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik nooit ammonia of zelfs leidingwater wanneer poets- en reinigingsmiddelen van uw LCD-scherm. Deze kunnen strepen achterlaten op het scherm dat kan worden taai om te verwijderen. Vergeet ook niet nooit om algemene glazenwassers.
  • Nooit spuiten elke oplossing direct op een laptop scherm. Spray alle oplossingen op een doek eerst, dan veeg het scherm in een tegen de klok in beweging zonder teveel druk te gebruiken.