Hoe te poetsen een Fiber Optic koord

Hoe te poetsen een Fiber Optic koord


Hoewel het lijkt misschien niet zou een kabel van de computer zoals een optische glasvezelkabel krijgen vuil gemakkelijk, na verloop van tijd die het een stenig laag van stof en vuil uit tapijtvezels, stofdeeltjes en ander vuil kan ophopen. Als u het uitvoeren van een voorjaar reiniging van uw computer-eenheid of kantoor omgeving, neem de tijd om schoon en poets uw kabels met huishoudelijke artikelen die zal het gruis en vuil te verwijderen van uw apparatuur en laat het goed als nieuw.

Instructies

1

Verwijder uw kabels uit hun apparatuur en neem ze mee naar een goed geventileerde plaats.

2

Neem uw schone doek en giet een beetje azijn op het. In het verleden, de meeste deskundigen aanbevolen reiniging van kabels met alcohol, maar azijn is makkelijker op de kabel van oppervlakte en zal niet de glans van de kabel de kunststofbekleding afstompt.

3

Voer het doek naar beneden van de kabel het heen en weer bewegen als je werk naar beneden van de kabel. Herhaal dit proces totdat al het vuil wordt verwijderd.

4

Laat de kabel om te drogen. Spray een beetje van meubilair Pools op een apart schone doek. Pools de kabel door het heen en weer loopt langs de kabel.

Tips & waarschuwingen

  • Gebruik een oude sok te poetsen van de kabel. Wanneer u klaar bent, kunt u de sok trekken over de bovenkant van de fles Pools meubilair om later te gebruiken.
  • Als uw kabels vooral stoffige zijn, kunt u hen eerst om te verwijderen van de overtollige stof vacuüm. Dit is verstandig voor mensen met ernstige allergieën aan stof.