Hoe te plakken van Word naar Dreamweaver

Microsoft Word en Adobe Dreamweaver, een tekstverwerkingsprogramma programma en website-ontwerp software respectievelijk, kan afkomstig zijn van twee volledig verschillende softwarebedrijven, maar dat betekent niet dat de twee kunnen niet samen mesh. De tekst van uw Word-document naar een Dreamweaver-webpagina met een paar muisklikken overbrengen zodat u niet hoeft te typen van de gegevens, het voorkomen van mogelijke invoerfouten en geven u een uitgangspunt voor de formulering van uw website.

Instructies

1

Open Dreamweaver. Klik op de link 'HTML' onder de "Nieuw" sectie op het splash-scherm.

2

Open Word. Klik op de "Bestand" tab. Klik "Open." Blader naar het Word-document in Dreamweaver te plakken en dubbelklik om het bestand te openen. Als u dubbele monitors hebt, sleept u het Word-venster op de tweede monitor.

3

Markeer de tekst in Word kopiëren naar Dreamweaver. De toetsen "Ctrl" en "C" samen om het te kopiëren.

4

Klik in de sectie body van de Dreamweaver "Untitled-1" tab. de toetsen "Ctrl" en "V" naar de Word-tekst plakken.

5

Wijzigingen aanbrengen in de opmaak van de Word-tekst en de plaatsing naar wens.

Tips & waarschuwingen

  • Als u wilt kopiëren in één keer een volledig Word-document in Dreamweaver, open het Dreamweaver-bestand en klik op het menu "Bestand". Klik op "Importeren" en selecteer "Word-Document." Blader naar het Word-document en dubbelklik erop. Het zal verschijnen op het scherm van Dreamweaver.