Hoe te opstelling Embarqmail op Outlook Express

Hoe te opstelling Embarqmail op Outlook Express


U kunt uw e-mail thuis met Embarqmail in Outlook Express. Als Embarqmail is ingesteld, kunt u verzenden en ontvangen van e-mails, net zoals u dat gewend bent. U kunt verwijderen van uw e-mailberichten, een handtekening instellen en uitvoeren van andere functies. Embarqmail installatie duurt slechts een paar klikken met de juiste accountgegevens.

Instructies

1

Open Microsoft Outlook Express door te klikken op "Start", "Alle programma's" en "Microsoft Outlook Express." Als er een pictogram voor Outlook Express op uw bureaublad, dubbelklikt u erop om het programma te openen.

2

Klik op 'Accounts' in het menu "Extra" bij de bovenkant van Outlook Express.

3

Klik op het tabblad 'Mail' in het venster "Internetaccounts". Klik op "Toevoegen" om te openen de "Wizard Internet-verbinding."

4

Voer uw weergavenaam in het scherm "Your Name". De naam die u invoert is hoe uw naam wordt weergegeven voor geadresseerden van uw e-mails. Klik op "Next."

5

Voer uw e-mailadres van de Embarqmail in het veld "E-mail adres". Klik op "Volgende" om door te gaan naar het volgende scherm.

6

Geef de e-mail serverinformatie. Gebruik van "pop.embarqmail.com" in het veld "Server voor inkomende e-mail", dan "smtp.embarqmail.com" typt in het veld "Outgoing mailserver". Klik op "Next."

7

Voer uw e-mailadres en wachtwoord op het scherm 'Internet Mail Logon'. Vink het selectievakje "Wachtwoord onthouden". Niet het selectievakje 'Aanmelden met beveiligd-wachtwoordverificatie'. Klik op "Next."

8

Klik op "Finish" op het scherm "Gefeliciteerd" om af te sluiten van de wizard.

Tips & waarschuwingen

  • Embarq van customer support contacteren per telefoon op 888-723-8010 als u hulp nodig hebt. Ondersteuning kan bieden u met het wachtwoord voor uw e-mailaccount. U kunt ook ondersteuning door chat op Embarq de website bereiken.