Hoe te opstelling een Linksys draadloze G Range Expander

Hoe te opstelling een Linksys draadloze G Range Expander


De Linksys draadloze G Range Expander wordt gebruikt voor het stimuleren van het signaal coming out van de draadloze router. Stimuleren van het signaal in uw woning of bedrijf is geweldig voor het uitbreiden van het bereik van uw internettoegang. Zodra het in de plaats vindt u dat de dode hoeken rond uw huis, zoals kelders of zolders niet langer een probleem zijn. Opzetten van uw draadloze G Range Expander is niet een zeer zware taak, en u hoeft niet een professional aan te komen het voor u doen.

Instructies

1

Ga naar je draadloze router en kijk naar het "Internet" licht om ervoor te zorgen dat u beschikt over een sterke uitgang. Het Internet licht moet volledig worden aangestoken, voordat u uw expander instellen.

2

Steek de stekker van het netsnoer in een stopcontact dicht bij de draadloze router. Steek de stekker van het netsnoer in de achterkant van de expander.

3

Druk op de "Auto-Configuration" knop aan de zijkant van de expander ingedrukt gedurende vijf seconden. Dit zal de expander met uw draadloos netwerk automatisch configureren.

4

Sluit een Ethernet-kabel aan op de Ethernet-poort op de expander. Sluit het andere uiteinde van de Ethernet-poort op de Ethernet-poort op uw computer.

5

Open je computer het DVD-station en plaats de installatiesoftware in het station. Sluit de drive en wacht voor de installatiesoftware automatisch wordt gestart. Volg de aanwijzingen op de installatiesoftware.

6

Haal uw Wireless G Expander uit de muur en uw computer. Verplaatsen naar een probleem ruimte in uw huis uit te breiden het bereik van uw draadloze Internet.