Hoe te opstelling een Joomla E-mail met GoDaddy

Hoe te opstelling een Joomla E-mail met GoDaddy


Joomla! is een open source content managementsysteem voor het publiceren van content op het World Wide Web en bedrijfsintranetten. Het is geschreven in PHP en kan worden gebruikt voor het maken van een breed scala aan web platforms zoals blogs en social networking sites. Het opzetten van uw e-mailaccount van GoDaddy met Joomla! kunt u uw e-mail controleren zonder te hoeven inloggen op de website van GoDaddy.

Instructies

Een E-mail van GoDaddy Account aanmaken

1

Ga naar de website van GoDaddy. Markeer de optie van het menu "E-mail" en selecteer "Nu beheren" onder "Mijn emailaccount beheren."

2

Inloggen op uw account. Voer uw GoDaddy gebruikersnaam en wachtwoord en klik op "Secure Login."

3

Maak een e-mailaccount. Klik op "Gebruik krediet" om een gratis emailaccount te activeren. Selecteer het domein account (s) u wenst te koppelen van de e-mailrekening met. Klik op "Doorgaan".

4

Klik op "Toevoegen-e-mailadres". Een gewenste e-mail adres opgeven voor het desbetreffende domein.

GoDaddy integratie met Joomla!

5

Log in op uw Joomla! Administrator-account. Klik op het pictogram van de "Global Configuration".

6

Klik op de "Server" tab. Enter de GoDaddy e-mailadres in de ruimte naast "Mail From" en "SMTP-gebruikersnaam."

7

Voer uw email-wachtwoord van GoDaddy in de ruimte naast 'Wachtwoord'. Klik op de "Save"-pictogram op de rechterbovenhoek van het scherm en klik op 'Toepassen'.

Tips & waarschuwingen

  • Controleer of uw e-mailinstellingen door een e-mail te sturen naar uw GoDaddy account en deze weer te geven in uw Joomla! inbox.