Hoe te opstelling een conversies in Magento

U kunt instellen met Google AdWords-conversies voor links die gebruikers verzenden in de online winkel van Magneto door slechts een paar kleine coderegels toe te voegen. Met behulp van de scripttaal PHP, kunt u twee AdWords-specifieke parameters instellen op uw Magneto's die zal toe te voegen Google conversies bijhouden met Google software.

Instructies

1

Zoek het bestand in uw online Magneto mailarchiefmap, "exampleskin" vervangen door de naam van de skin die u gebruikt en open het in een HTML-editor:

/app/design/frontend/default/exampleskin/template/Checkout/success.phtml

2

Plaats de volgende coderegels aan de onderkant van het PHTML bestand:

<? php

$order_details = Mage:: getModel('sales/order') -> loadByIncrementId (Mage:: getSingleton('checkout/session') -> getLastRealOrderId());

$adwords_saleamt = $order_details -> subtotaal;

? >

3

Sla het bestand PHTML en sluit vervolgens de HTML-editor.

4

Inloggen op uw Google AdWords-account, dan ga naar de "Reporting" tab. Klik op de link 'Conversies' genoemd en de geautomatiseerde stappen die u nodig hebt voor het bijhouden van javascript-code voor het PHTML bestand van Google-conversies.

5

Plak de Javascript gegenereerd door Google AdWords in uw PHTML document, het document opnieuw opslaan en uploaden naar de Magneto-webwinkel server om te zien van de wijzigingen in uw productieomgeving.