Hoe te openen of CBR bestanden decomprimeren

Comic Book archief bestanden bevatten het elektronische equivalent van een stripboek. CBR bestanden bestaan meestal uit een reeks van geordende JPG of PNG beelden bestanden die zijn gecomprimeerd met de RAR compressieschema. Verschillende opties bestaan als een CBR-bestand afhankelijk van de programma's geïnstalleerd op uw systeem en de methode die u gebruiken wilt voor het weergeven van de comic boek wilt weergeven.

Instructies

1

Download en installeer 7-Zip. Wijzig de CBR-bestand in Windows Verkenner, wijzigt u de extensie aan "RAR." 7-Zip te decomprimeren en bekijkt u de comic boek met uw preferent spiegelbeeld viewer gebruiken

2

Navigeer naar Cdisplayex.com van uw voorkeur webbrowser gebruikt. Download en installeer CDisplayEx om het CBR-bestand direct weer te geven. CDisplayEx is speciaal ontworpen voor verschillende elektronische comic boek formaten bekijken. Op het moment van publicatie is CDisplayEx beschikbaar kostenloos.

3

Download en installeer STDU Viewer. Deze viewer ondersteunt een verscheidenheid van documentformaten, met inbegrip van CBR bestanden. Ondersteunde bestanden bevatten TIFF, PDF-, XPS- en gangbare afbeeldingsindelingen. Op het moment van publicatie is STDU Viewer beschikbaar kostenloos.

4

Download en installeer Comical vanaf SourceForge. Komische geopend en weergegeven CBR en CBZ bestandsindelingen. Het werkt op Windows, Mac en Linux systemen. Op het moment van publicatie is Comical beschikbaar kostenloos.