Hoe te ontgrendelen van Pinnacle Studio

Avid Technology, de ontwikkelaars die je Avid Vocal Studio bracht, hebben ingevoerd Pinnacle Studio. Pinnacle Studio kunt u vastleggen, bewerken en delen van uw visuele verhalen, volgens de website van Avid. Met de functie slepen en neerzetten, kunt u video's volledig uitgerust met muziek, overgangen, animaties en Pinnacle Studio effecten produceren. De software wordt wereldwijd gebruikt in grote bewegende beelden. Wanneer u een Pinnacle Studio voor het eerst installeert, wordt de geavanceerde functies van de software zijn vergrendeld. U kunt alleen ontgrendelen op alle functies met een legitiem, vergunning gegeven exemplaar van Pinnacle Studio.

Instructies

1

Klik op "Start", "Alle programma's," en vervolgens "Pinnacle Studio". Druk op 'Help' wanneer het Pinnacle Studio menu wordt geladen.

2

Druk op "Activeringscode invoeren" en voer uw sleutel van 25 tekens in het dialoogvenster. De sleutel van de activering is te vinden op de schijf geval.

3

Druk op "Finish" om de ontsluiting proces te voltooien.

Tips & waarschuwingen

  • Tabbladen op de zaak die in het bezit van de sleutel van het 25-teken, omdat je nooit weet wanneer je moet het opnieuw.