Hoe te ontgrendelen een QuickBooks-bestand

QuickBooks is een boekhouding/financiële programma gemaakt door Intuit dat bedrijven loonlijst en verkoop kan beheren en bijhouden van inventaris. Informatie wordt bewaard in gegevensbestanden die beveiligd worden kunnen, zodat bepaalde gebruikers met een wachtwoord. Als je het wachtwoord dat u gebruikt om het bestand te openen verliest, is het wellicht geen toegang tot uw eigen financiële informatie, die verwoestende voor elk bedrijf worden kan. Gelukkig, kunt u het downloaden van programma's die uw gegevensbestand QuickBooks ontgrendelt zonder beschadiging van de gegevens.

Instructies

Advanced Intuit Password Recovery

1

Download het bestand Advanced Intuit Password Recovery (zie bronnen).

2

Dubbelklik op het gedownloade bestand wilt uitpakken het naar een map. Dubbelklik op het bestand "setup.exe" voor het uitvoeren van het installatieprogramma.

3

Klik op "Next", en "Ik ga akkoord" na het lezen van de end user license agreement. Klik op "Volgende" opnieuw, klik op "Volgende" om te bevestigen van de installatiedirectory.

4

Klik op "Volgende" en voer het "AINPR nummer" als u de software hebt aangeschaft. Klik op "Installeren" om verder te gaan. Klik op "Finish" om het programma te draaien.

5

Klik op de knop "Open Document" en kies een vergrendeld QuickBooks-bestand, klik op 'Openen'. Het programma zal proberen te herstellen van het wachtwoord, indien zij minder dan drie tekens lang is of u de mogelijkheid geven zal om een langer wachtwoord wissen. U kunt vervolgens de weergegeven gebruikersnamen en wachtwoorden voor toegang tot het gegevensbestand in QuickBooks.

QBRepair wachtwoord Utility

6

Download het QBRepair wachtwoord Utility programma (zie bronnen).

7

Dubbelklik op het gedownloade bestand om het QBRepair wachtwoord hulpprogramma te openen.

8

Klik op het menu "File" en kies de optie "Open File".

9

Zoek het vergrendelde QuickBooks-bestand op uw computer en tikken daarop, en klik op de knop "Openen". De gebruikersnamen en wachtwoorden voor het gegevensbestand wordt weergegeven in het programmavenster. Voer deze informatie bij het openen van het gegevensbestand in QuickBooks te ontgrendelen.

QuickBooks geautomatiseerde Password Reset Tool

10

Bezoek de pagina QuickBooks geautomatiseerd wachtwoord herstellen Tool (zie bronnen).

11

Kies uw QuickBooks versie in het drop-down menu. De geautomatiseerde Password Reset Tool formulier invullen met de gevraagde informatie. Klik op de knop "Verzenden" Stuur een emailbericht naar het geregistreerde e-mailadres.

12

Open uw e-mail inbox. Open het bericht dat wordt verzonden van QuickBooks. Markeer het token nummer met uw muis, dan de "Ctrl" ingedrukt en tik op "C" op uw toetsenbord om Kopieer het nummer. Klik op de link naar de downloadbare bestand en sla het op uw computer.

13

Dubbelklik op het gedownloade bestand om het te openen. Klik in het token nummer tekstveld, dan houd de "Ctrl"-knop en tik op "V" als u wilt plakken van het token nummer uit het e-mailbericht. Vul de rest van het formulier met de bestandslocatie QuickBooks en het nieuwe wachtwoord. Typ het nieuwe wachtwoord om te controleren of opnieuw.

14

Klik op "Verzenden" te lopen de verificatieproces en het wachtwoord voor de QuickBooks-bestand wijzigen. U kunt dit nieuwe wachtwoord gebruiken om het bestand openen in het programma QuickBooks.