Hoe te omzeilen het systeemwachtwoord in Dell BIOSHet basic input/output system (BIOS) is de processor van de computer van uw Dell gebruikt om te starten nadat u het programma. Het instellen van een systeemwachtwoord in het BIOS is een manier om uw computer te beveiligen tegen indringers, maar je kan eindigen vergrendeling jezelf uit als u het wachtwoord vergeet. Je zou denken dat dit vereist een dure reparatie of een soort van "computer slotenmaker." Alle computers hebben gelukkig een easy-to-use-functie voor het omzeilen van dit wachtwoord. Hoewel het gaat om het openen van het systeem, de methode permanent wist u het wachtwoord zodat u kunt toegang uw bestanden tot of instellen van een nieuwe transactie.

Instructies

1

De Dell-computer uitschakelen. Haal de stroom kabel, randapparatuur of netwerk kaarten. Houd de machtsknoop voor enkele seconden kwijting geen elektriciteit nog steeds binnen de computer.

2

Open de computer. Sommige Dell-systemen hebben een paneel aan de linkerzijde van de computer die u moet verwijderen. Duw de hendel aan de achterkant van de computer, greep het paneel en trek het weg.

Andere Dells hebben beide een knop in de buurt van de achterkant links van de computer die je in moet duwen of twee knoppen, een aan de bovenkant en een ander aan de achterkant van de computer. Op deze modellen, duw de knoop of knoppen in en trek naar boven. Dit verdeelt de computer open vanaf een centrale scharnier voor toegang tot de interne componenten.

3

Wrikken uiterlijk naar de CMOS batterij met een kleine flat-hoofd schroevendraaier. Steek de schroevendraaier in de aansluiting van de batterij en duw voorzichtig naar beneden. De exacte locatie van de batterij varieert van Dell met Dell, maar bevindt zich op het moederbord. De zilveren accu is rond.

Plaats de batterij terug in de sleuf na ongeveer 30 minuten. U de batterij verwijdert ontneemt het moederbord van elektriciteit en stelt de BIOS, verwijderen van het systeemwachtwoord.

4

Breng het klepje weer of duw naar beneden dicht van de computer, afhankelijk van de stappen die je nam om het te openen. Sluit die alle kabels weer aan.