Hoe te om te verhogen uw Internet aanwezigheid--zeven methoden

Hebt u een Website of blog die vol is van waardevolle informatie of een geweldig product. U hebt vele uren ontwerpen van uw site. Dag na dag, u uw klikken statistieken alleen te vinden dat niemand, behalve misschien een paar vrienden of u uw site hebben bezocht. U bezoekt tal van sites, sites die hebben een grote hoeveelheid verkeer, en vinden dat uw site net zo informatief is, of grote informatie heeft, net zoals ze doen. Dus waarom u aan het tekenen bent enkele bezoekers naar uw site?

Hebt tonnen informatie of ladingen van producten, maar je hoeft Internet aanwezigheid, wat betekent dat iemand weet dat je er bent. Hoe krijg je deze internetpresentatie? Door te schreeuwen. Ongeacht welk product of welke service u probeert te verkopen, verkopen talloze Websites en blogs hetzelfde product; Sommige succesvolle, sommige niet zo succesvol. De een verschil dat bepaalt hun succes of mislukking zijn de kijkers en de klanten.
U moet elk hulpmiddel beschikbaar voor zo vele mensen mogelijk gebruiken om uw site te bekijken. Hebben links naar uw site gepleisterd op zoveel plaatsen op het Web mogelijk.

Instructies

1

Schrijf en leg artikelen aan artikelfolders talrijke. Indienen van artikelen bij talloze directories heeft bewezen als een zeer effectieve methode voor het opstellen van verkeer naar een website of blog. Goed geschreven artikelen met een onderwerp dat mensen kan zoeken trekken een groot aantal kijkers. De mogelijkheid om "plug" uw site in de Bio van de auteur is een geweldige manier om het doorsturen van de geïnteresseerde lezer naar uw site. Zodra de lezer dat hij kan rekenen op uw informatie voelt, zal hij meer wil.

2

Word lid van een handmatige verkeer uit te wisselen, die is een website die een service voor webmasters in ruil voor verkeer biedt. Verkeersuitwisselingen omvatten EasyHits4u (easyhits4u.com), verkeer-Splash (verkeer-splash.com) en StartXchange (startxchange.com).

3

Deelnemen aan een gratis reclamenetwerk, zoals Entrecard (entrecard.com). Hebt u de extra tijd te besteden "laten vallen" uw kaart op andere leden, kan Entrecard zeker verhogen van uw verkeer.

4

Lid worden van fora met betrekking tot uw onderwerp. Door te posten uw meningen, commentaar leveren en plaatsen van een link naar uw site met uw handtekening, kunt u verkeer verhogen.

5

Word lid van een sociaal netwerk, zoals Twitter (Twitter). Een Gemeenschap van "Wat ik deed vandaag" kunt verwerven van vrienden en "plug" uw artikelen, blog of website.

6

Verlaat commentaren op blogs. Alle webmasters Lees het commentaar op hun posten gemaakt. Plaats uw link naar uw website in uw commentaar. Hierdoor kan de webmaster en anderen lezen van de opmerking om uw site te bezoeken.

7

Toetreding tot bloggen gemeenschappen. Bloggers willen uitchecken van "de andere man." Veel bloggers stem op andere blogs, aanwijzingen krijgen van anderen, opmerkingen en links ruilen.