Hoe te negeren het beheerwachtwoord

Bent u vergeten uw bewindsvoerder wachtwoord voor Windows XP? Dit gebeurt voor bijna iedereen op een bepaald punt, maar gelukkig is er een eenvoudige oplossing in een gat van de veiligheid op de Windows XP installatieschijf. Deze gids zal u door het gebruik van de Windows XP-schijf te uw beheerderswachtwoord opnieuw instellen terwijl het verlaten van uw aangepaste instellingen en programma's ongerepte lopen.

Instructies

1

Plaats de CD van Windows XP en start de computer opnieuw. Let op het scherm op de prompt "Pers ieder toonsoort voor schoen vanuit compact disk" en druk op een toets wanneer het verschijnt.

2

Ga te werk alsof dit een normale "reparatie"-installatie van Windows. Laat de CD om te beginnen met stuurprogramma's, druk op "F8" akkoord gaat met de gebruiksrechtovereenkomst en selecteert u de installatie van Windows XP voor reparatie door op de "R"-toets wanneer u wordt gevraagd.

3

Toestaan dat de reparatie procédé voort te zetten totdat het herstart uw computer. Ben niet fooled door de "Pers ieder toonsoort voor schoen vanuit compact disk" prompt; Laat de computer alleen te blijven van het herstelproces.

4

Bekijk de linker benedenhoek van het scherm. Wanneer u zien te troepenleiding prompt venster, de voortgangsbalk "Apparaten installeren" en hit "Shift + F10" zal verschijnen.

5

Type "NUSRMGR. CPL"op de prompt en druk"Enter." U hebt nu grafische toegang tot het Configuratiescherm gebruikers! Wijzigen wachtwoorden of verwijderen als u nodig hebt.

6

Toestaan dat de reparatie installatie is voltooid, en u zal zitten kundig voor inloggen met uw nieuwe wachtwoord.

Tips & waarschuwingen

  • Annuleer de installatie niet voordat deze voltooid is, of u zal niet zitten kundig voor uw nieuwe wachtwoord gebruiken. U ook het risico beschadigen van uw installatie zodat u een echte reparatie-installatie vereist.