Hoe te monteren van een USB Flash Drive in XP

Hoe te monteren van een USB Flash Drive in XP


Microsoft Windows XP kunt u aan mount USB flitsaandrijving, vervolgens zodat u kunt downloaden, uploaden en installeren van gegevens en zelfs bootable toepassingen. Een flash drive is een herschrijfbare universele seriële Bus die wordt aangesloten op een USB-poort en kunt u de inhoud van de flash drive wijzigen. Windows XP, kunt u deze procedure wilt uitvoeren op een computer met gemak.

Instructies

1

Het flashstation op een open USB-poort op uw computer. De meeste USB-poorten zal worden gevestigd op het gezicht, zijkant of achterkant van uw computer. Als uw USB flash drive heeft een beveiligingshuls die betrekking hebben op het gezicht van de USB-, verwijderen. Druk op de USB op een open poort tot het glijdt. Als u weerstand voelt, flip-over de USB flash drive en plaatst u deze in de USB-poort.

2

Wacht totdat Windows XP herkent de USB flitsaandrijving als een nieuw stuk van hardware. Windows XP zal vervolgens downloaden naar de juiste stations om tegemoet te komen aan de USB flash drive. Windows XP zal automatisch mounten en herkennen uw USB schicht toer de volgende keer dat u het in de computer plaatst.

3

De USB flash drive van de computer loskoppelt. Klik op het flashstation pictogram in de rechterbenedenhoek van uw scherm. Selecteer "Hardware veilig verwijderen" loskoppelen van het virtuele geheugen van Windows XP. Een ballon-dialoogvenster verschijnt, zodat u kunt zien dat het is nu veilig het flashstation verbreken met de USB-poort.

Tips & waarschuwingen

  • Koppel een flash drive niet terwijl gegevens actief wordt geschreven in het. Hierdoor zal de gegevens beschadigd raken en beschadigen de USB flash drive.
  • Houd het USB-flashstation uit de buurt van vloeistoffen en hoge temperaturen. Vloeistoffen zal de elektrische onderdelen van de flash drive kortsluiting, en hoge warmte zal uitbreiden en contract van de metalen delen, vervolgens kromtrekken van de USB flash drive en waardoor het nutteloos.