Hoe te monteren van een USB Flash Drive in Windows

Hoe te monteren van een USB Flash Drive in Windows


USB flash drives, ook bekend als USB-drives, zijn mobiele stokken van het geheugen waarmee u kunt downloaden en uploaden van gegevens op hen, zodat u kunt informatie terwijl op Ga zonder opdringerig computers of laptops. USB flitsaandrijving zijn een geweldige manier om gesynchroniseerde gegevens tussen uw school, werk en thuiscomputers. Het Windows-besturingssysteem is in staat om tegemoet te komen aan USB flitsaandrijving door automatisch te detecteren, aansluiten en installeren USB-flashdrives zodra u invoegen in een open USB-poort.

Instructies

1

Sluit het USB-flashstation aan op een open USB-poort bevindt zich in het gezicht, zijkant of achterkant van de computer. Druk op de USB flash drive in de open poort. Als er enige weerstand, flip de USB flash drive en proberen deze te plaatsen.

2

Wacht tot de computer in het herkennen van het nieuwe stuk van hardware. Als verbonden met het Internet, zal de computer proberen te zoeken naar en installeren van de juiste stuurprogramma's om tegemoet te komen aan de USB flash drive.

3

Als uw computer niet met het Internet verbonden is, plaats de CD die bij het USB-flashstation in de computer is geleverd. De CD zal installeert de juiste stuurprogramma's en toepassingen voor de USB flash drive. Windows geeft een melding zodra de juiste stuurprogramma's goed geïnstalleerd zijn.