Hoe te monteren BIN bestanden in Linux

BIN bestanden werkt met veel verschillende programma's via veel verschillende systemen. Het probleem is dat elke BIN bestand zal waarschijnlijk als niet alleen werken met een programma, en tenzij u welk programma dit is weet, BIN bestanden nutteloos voor u zijn. Het is ook inherent heel moeilijk naar mount BIN bestanden in Linux, omdat ze net een tekenreeks van cijfers. Er is een programma dat hen direct kunt monteren, maar er zijn ook manieren om te converteren van de bestanden, die betrouwbaarder worden kunnen.

Instructies

Met behulp van bchunk of pdi2iso

1

Open je repositories en download het programma genaamd bchunk. Alternatief, ga de website bchunk (zie bronnen), of voer "sudo aptitude install bchunk" in een terminal venster.

Voor het gebruik van pdi2iso, volg de bovenstaande stappen, "bchunk" vervangen door "pdi2iso."

2

Plaats het bestand dat u wilt converteren in je root directory.

3

Open een terminal venster, typ "bchunk [bestandsnaam] .bin" en druk op "Enter". Als u pdi2iso gebruikt, typt u "pdi2iso [bestandsnaam] .bin" in de terminal.

4

Rijpaard naar de zojuist gemaakte ISO door te typen "mount -o loop [bestandsnaam] .iso/mnt" in de terminal.

Met behulp van Furius ISO Mount

5

Open je repositories en download het programma genaamd Furius ISO mounten. Alternatief, ga naar de website downloaden Furius ISO mounten (zie bronnen) en volg de instructies er.

6

Open Furius ISO Mount.

7

Klik op het tabblad 'Bladeren' en klik op het BIN-bestand dat u wilt koppelen.

8

Klik op de knop "Mount".