Hoe te maken van mijn Logitech Webcam Live op MySpace

Door het streamen van live beelden op uw MySpace-profiel met uw Logitech webcam, kunt u anderen uitnodigen in uw wereld. U kunt streamen eigen reality programma of webisode acteurs "you." U kunt zelfs uw eigen talkshow te discussiëren over onderwerpen die het meest belangrijk streamen. Alles wat je nodig hebt om te streamen van uw beeldmateriaal is de juiste software en een USB-kabel voor uw apparaat van Logitech.

Instructies

1

Meld u aan voor een live streaming-account via een online hulpbron die live streaming software biedt. Een voorbeeld van de vrije middelen die u kunt gebruiken zijn Live Stream, FreedoCast en UStream.

2

Download en installeer de gratis studio softwareprogramma op uw computer. Deze studio-programma is nodig om te streamen vanaf uw computer naar het Internet.

3

Uw Logitech webcam aansluiten op uw computer. Dit wordt gedaan door het ene uiteinde van de USB-kabel van uw camera verbinden met USB-poort van de camera. Sluit het andere uiteinde aan op USB-poort van uw computer. Zet uw webcam.

4

Open het studio-programma op uw computer. Waarschijnlijk zult u een pictogram op het bureaublad van uw computer voor de software hebben. Als u dat niet doet, klikt u op de Windows "Start" knop. Selecteer "Programma's" of "Alle programma's." U ziet het programma van de studio opgenomen.

5

Klik op de link of button met de naam 'Delen' of 'Insluiten'. De exacte formulering zal variëren door het streamen van de provider.

6

Highlight de HTML-code embed-code. Druk op "Ctrl" + "C" op uw toetsenbord om de code te kopiëren.

7

Log in op uw MySpace-account. Klik op de tab "Profiel" Select "profiel bewerken."

8

Klik op de binnenkant van de sectie die u uw live-streaming als u wilt weergeven wilt uit. Bijvoorbeeld, kunt u uw beeldmateriaal in de "Over mij" sectie, de sectie "Die I'd net als om te voldoen aan" of de "Televisie" sectie van uw profiel kunt streamen. Druk op "Ctrl" + "V" op uw toetsenbord om plak de HTML-code in de sectie.

9

Klik op de knop 'Wijzigingen opslaan' om op te slaan uw ingesloten HTML-code.

10

Klik op de "Broadcast," "Live", of "Go Live" knop vanuit uw studio-programma. Na het klikken van de knoop, zullen uw camera live op uw MySpace-pagina.