Hoe te maken van mijn eigen e-mailadres via Gmail

Google Gmail als een invite-only e-maildienst gelanceerd in 2004, maar heeft sindsdien het ter beschikking gesteld aan iedere consument met toegang tot een computer en het Internet. Gmail biedt voordelen zoals een grote inbox opslagruimte, ingebouwde chat, de mogelijkheid om telefoongesprekken en een eigenschap die toestaat gebruikers om e-mails en chat records te zoeken. Kunt u uw eigen e-mailadres via Gmail met een paar eenvoudige stappen.

Instructies

1

Zoek het woord "Gmail" met behulp van een zoekmachine zoals Yahoo!, Bing of Google of type, "Gmail" in uw webbrowser. Klik op de eerste zoekoptie voor motor, "Gmail: E-mail van Google."

2

Klik op de knop "Maak een account" op de pagina om te beginnen met het maken van uw eigen e-mailadres via Gmail.

3

Maak een lijst van potentiële login namen of e-mailadressen, u zou willen gebruiken voor uw Gmail-account. Het is het beste om verschillende ideeën, enkel voor het geval dat een naam wordt al gebruikt.

4

Vul het registratieformulier voor Gmail-account door het toevoegen van uw voornaam, achternaam en gewenste log-in naam. Gmail kunt u klik op de knop "Controleer beschikbaarheid!" direct onder het "gewenste gebruikersnaam" om te bepalen of de loginnaam die u wilt gebruiken is beschikbaar.

5

Selecteer een acht-karakter wachtwoord voor uw Gmail-account. Het gebied "Wachtwoordsterkte" wordt aangegeven hoe sterk uw wachtwoord is. Gebruik een combinatie van hoofdletters en kleine letters, cijfers en symbolen om de sterkste wachtwoord te maken.

6

Beslissen of u wilt verblijven ingelogd bij uw account op de computer die u gebruikt. Als u de computer met andere gebruikers op het werk of thuis deelt, laat u het vak ongecontroleerde voor veiligheidsdoeleinden. Schakel Web geschiedenis als u aangepaste webpagina zoeken opties, op basis van uw vroegere en huidige doorbladeren activiteit, bij het gebruik van Google's zoekmachine.

7

Bescherm uw account door het opzetten van een veiligheidsvraag en antwoord, waarmee u kunt toegang krijgen tot uw e-mailaccount als u uw wachtwoord bent vergeten. Voor extra bescherming, omvatten een alternatief e-mailadres hebt u een ander adres. De locatie en de verjaardag opnemen.

8

Voer de tekens in woord verificatie zoals deze worden weergegeven op het scherm om te bewijzen dat je een persoon, niet een spam-bot het opzetten van een nep-account, dan print en Gmail dienstenovereenkomst gebruiksvoorwaarden. Klik op "I accept. Maak mijn account,"Zodra u het artikel hebt gecontroleerd.

9

Aankomen in het postvak in van Gmaill en beginnen met het verzenden van berichten aan uw vrienden, familie en zakenpartners te laten weten dat u een nieuw e-mailadres hebben.