Hoe te maken van mijn eigen Christian Voice chatroom

Leren maken van uw eigen Christelijke stem chatroom is makkelijker dan u denkt. Hedendaagse meerdere Internet forum hosts zich ter beschikking stellen van alle verschillende soorten mensen en belangen, met inbegrip van het christelijk geloof. Hebt u de juiste apparatuur en de tijd te besteden naar eigen Christelijke chatcommunity, vindt u het feitelijke proces van het maken van uw chat room om het heel simpel.

Instructies

1

Vind een service voor het hosten van uw christelijke stem chatroom. Mede-Christenen kunt u ondersteunen met behulp van een op geloof-gebaseerde chatdienst zoals ChristianChat.com.

2

Inschrijven voor een gebruikersnaam. Kies iets dat geschikt is voor uw geloof. Dit zou een favoriete schrift vers verwijzing of een naam ontleend aan de Bijbel.

3

Downloaden van de software die nodig is om deel te nemen in stempraatje. Uw gekozen service krijgt dit.

4

Nodig je vrienden en familie die uw geloof om uw chat mee te delen. Vraag uw pastor voor een kerk directory en e-mail van de gemeenteleden die u denkt wellicht geïnteresseerd zijn dat in deelname aan uw stem chatroom.

5

Tijd doorbrengen in gebed, en vraag God om de juiste mensen aan uw christelijke stem chat room, zowel gelovigen als degenen die Gods moeten woord. U kunt uw chat forum voor vele verschillende dingen, zoals gebed en evangelisatie.

Tips & waarschuwingen

  • Bescherm uw identiteit worden blootgesteld aan vreemden door het vasthouden aan de schermnamen en vage informatie.
  • Mensen van over de hele wereld om uw chat room divers en interessante uitnodigen.
  • Vasthouden aan een geloof-gerelateerde gesprekken.
  • Overwegen speciale gasten aan uw chat, zoals predikanten of een buiten de stad vriend, die heeft gediend als zendeling uit te nodigen.
  • Christian (of enig geloof) chat kamers voorwerp van vijandigheid en argumentatieve gedrag kunnen. Uw chat room priv├ę maken als u zich ongemakkelijk met dit risico.
  • Gebruik netiquette te allen tijde dingen passende en vriendelijk te houden.