Hoe te maken van een Flash-Video

De gaan-aan programma voor de meeste tekenaars, webdesigners en spel makers, Flash kan worden gevonden in zowat alle media. Flash is uitgegroeid tot een van de grootste namen in de animatie en interactiviteit, waardoor makers express hun individuele creativiteit binnen verschillende formaten. Leren hoe te publiceren (of weergeven) Flash-video is essentieel om te profiteren van deze indeling.

Instructies

Voordat u publiceert Flash-films

1

Open Flash. Ga naar 'Bestand' > 'Open'. Vind je bestand en druk op 'Openen'. Test uw Flash movie eerst voordat publiceren. Ga naar "Control" > "Test Movie". Bekijk het voor glitches of ontbrekende stukjes. Corrigeren deze voordat u op verplaatsen.

2

Ga naar 'Bestand' > 'Publiceer' om de Flash film te publiceren.

3

Dit laten zien aan je vrienden, zoals voorgesteld door Brie Gyncild, de auteur van "Adobe Flash CS3 Professional: Classroom in een boek," om te controleren of dat de film heeft geen behoefte aan een meer tweaken.

Instelling opgeven in Flash films

4

Ga naar "Wijzigen" > "Document." Typ de naam van het project in het vak "Titel". Typ in aantal doorzoekbare trefwoorden in het vak "Beschrijving". Omdat zoekmachines niet kunnen wat er op een Flash-film lezen, kan hierdoor zoekmachines om te zien wat uw video over. Vergeet niet deze stap. De "Afmetingen" afhankelijk op wijzigen waar u zal worden publiceren de video en druk op 'OK'.

5

Ga vervolgens naar "Bestand" > "Publicatie instellingen", en klik op de "Flash" tab. Selecteer "Flash Player 9" onder het "Versie" drop-down menu. Selecteer de ActionScript die u gebruikt voor uw Flash film onder "ActionScript-versie." Klik op "Comprimeren film."

6

Klik op de 'HTML' tab. Klik op "Flash-versie detecteren" zodat de film automatisch wordt afgespeeld op de viewer versie van Flash die hij op zijn computer hebben kan.

Publiceren, of Rendering, een Flash-Video

7

Klik op de "Formaten" tabblad van het venster "Publicatie-instellingen". Selecteer de bestandsindelingen die u wilt publiceren.

8

Klik op "HTML" als u wilt publiceren op het Web. Klik op de "QuickTime met Flash Track" als u wilt publiceren een niet-interactieve film naar QuickTime.

9

Maak een projector of een bestand waarmee een persoon aan een Flash filmpje zonder de noodzaak van een Flash Player, door te gaan naar de "Formaten" tab deselecteer de "GIF-afbeelding," "JPEG-afbeelding" en "PNG Image" selectievakjes. Selecteer "Windows Projector" of "Macintosh Projector" en druk op 'Publiceer'.

Publiceren van films op mobiele telefoons

10

Een Flash Lite-document maken vanaf het begin te kunnen publiceren op mobiele telefoons.

11

Ga naar 'Bestand' > ' Nieuw > "Flash File (Mobile)" en druk op 'OK'.

12

Selecteer de mobiele telefoons die u wenst te publiceren vanuit de lijst met telefoons. Druk op 'OK'.