Hoe te leren Online handel kostenloos

Als je het denken over het investeren in voorraden online, kunt u vele verschillende bronnen en plaatsen om te achterhalen hoe. U kunt experimenteren met verschillende combinaties van voorraad investeringen terwijl je leert. Zodra u klaar om te beginnen met de handel op het Internet bent, kunt u gebruik online korting effectenmakelaars, die lagere dan full-service makelaars kosten.

Instructies

1

Lees meer over handel voorraden op het Internet, in boeken of op gratis websites zoals BloggingStocks, de wilde investeerder of het investeren Online Resource Center. (Zie de verwijzingen en bronnen.)

2

Registreren met een virtuele beurs, een gratis beurs spel zoals aangeboden door MarketWatch.com (zie bronnen). Het geeft je een bepaalde hoeveelheid virtueel geld dat u gebruiken kunt om te investeren in echte voorraden online.

3

Onderzoeksbedrijven bent u geïnteresseerd in het investeren in. Veel grote bedrijven, zoals Wal-Mart, Google en Apple, openbaar worden verhandeld op de beurs.

4

Volgen het nieuws over bedrijven je het denken over het investeren in of waarvan aandelen die u reeds bezit. Als de financiële prestaties slecht is, kan u wilt verkopen. Als een weinig bekende bedrijf is het maken van een belangrijke stap die zou kunnen succesvol blijken, wilt u misschien overwegen te investeren in het.

5

De voorraden van de handel met de virtuele exchange. Baseer uw trading strategie op uw financiële doelstellingen. Volgens de Wild belegger, moet je afvragen vragen als "bent u op zoek naar geld verdienen nu of lange termijn? Hoeveel geld gaat u gebruiken? Wat voor soort risico u zoekt?"

6

Als u op tot de "echte" online handel verplaatst, onderzoek voorraad-de handel bedrijven waarmee u kunt kopen en verkopen online, zoals E * Trade, Ameritrade en Scottrade en trouw. Overwegen welke diensten zij aanbod en als ze voldoen aan uw behoeften, en vergelijken de transactiekosten die zij aanrekenen.

Tips & waarschuwingen

  • De beurs kan onvoorspelbaar en riskant, en je geld kunt verliezen door te investeren. Overwegen om het advies van een full-service effectenmakelaar voordat u investeert.