Hoe te laden van een sjabloon Artisteer voor Wordpress

Hoe te laden van een sjabloon Artisteer voor Wordpress


Artisteer is een aanpasbare Blogger, WordPress en HTML sjabloon bouwer met vooraf geïnstalleerde grafische en afbeeldingen. Uw website sjabloon maken en vervolgens het laden van het op WordPress te gebruiken. Dit werkt alleen als u WordPress geüpload naar uw Web het ontvangen rekening; WordPress blog thema's zijn verschillend. Zodra u uw thema hebt gemaakt, uploaden naar uw webhost en vervolgens te activeren zoals je zou een andere wordpressthema. Vernieuwen van uw WordPress website om te zien het nieuwe thema.

Instructies

1

Klik op "Start" en "Alle programma's." Klik op "Artisteer" het programma openen.

2

Klik op het pictogram van de "WordPress" onder "Content Management systeem Themes" op het scherm "Getting begonnen met Artisteer" Nieuw Document.

3

Klik op de tabs aan de bovenkant om te kiezen van de kleuren, de lay-out en de lettertypen voor uw website. Klik op het pictogram van de schijf om te slaan van de website.

4

Klik de "Ideeën" tab. Klik op "Export" en vervolgens "WordPress Theme" uit de drop-down menu.

5

Typ een naam voor het thema. Klik op het mappictogram naast "Pad" en kies de locatie voor het geëxporteerde thema. Klik op "Export".

6

Meld u aan bij uw webhosting account. U bent omgeleid naar de pagina van de cPanel.

7

Klik "File Manager" en open de Web root directory.

8

Klik op de "wp-content" map om deze te openen. Klik op de map "thema's" en "Upload". Selecteer de sjabloon Artisteer. De sjabloon uploaden naar de map WordPress thema's.

9

Open een webbrowser en ga naar uw WordPress login pagina. Typ uw gebruikersnaam en wachtwoord en klik op "Log In".

10

Klik op "Thema's" onder "Weergave". Het thema van de Artisteer wordt vermeld onder "Beschikbare thema's." Klik op "Activeren" om te activeren van het thema.