Hoe te laden van een interne webpagina in een iFrameEen iframe is een sectie van een HTML-document dat wordt geladen een andere webpagina inline. Laden van een interne webpagina in een iframe is handig wanneer een ontwikkelaar of ontwerper wil inhoud zoals contactformulieren, productbeschrijvingen of foto galleries binnen de bevatten pagina weergeven. Iframes toestaan voor eenvoudige bewerking van de ingevoegde inhoud, die handig is als de inhoud op een regelmatige basis, zoals fotocollages op Realtor websites verandert.

Instructies

1

Start een teksteditor en open het HTML-document dat de iframe zal bevatten. Kladblok is de teksteditor geïnstalleerd met Windows-besturingssystemen en teksteditor is ingesteld als standaardbewerkingsprogramma voor Mac. Beide zijn gratis en makkelijk te gebruiken.

2

Bepalen waar de iframe op de pagina zal worden gevestigd. Dit hangt af van het ontwerp van de pagina. Een kleine iframe, zoals die voor een RSS-feed, kan zich bevinden in een zijbalk. Een grotere pagina, zoals een contact formulier, hebt u meer ruimte nodig en moet in het midden van de pagina. De afmetingen van de container ruimte laten voor het gehele iframe-document.

3

De openende en sluitende tags van de iframe met het foutbericht binnen de tags invoegen: < iframe > uw Browser geen ondersteuning voor Frames. < / iframe >. De afsluitcodes laden de iframe in de pagina. De kenmerken voor de tag gaan binnen de openingstag. Het foutbericht verschijnt alleen als de gebruikers browser geen iframes ondersteunt en belangrijk voor de gebruikers om te weten is dat er iets mis is gegaan.

4

Zoek de naam van de iframe-bestand en plaatst u deze in het bronkenmerk van de iframe-code. Het zal er zo uitzien: < iframe is de naam en locatie van uw bestand iframe. De schuine streep geeft aan dat het bestand is opgeslagen in dezelfde map als de huidige webpagina.

5

Bepalen van de hoogte en breedte van het iframe gebied dan toevoegen dat de openingstag. Het ziet er als volgt: < iframe breedte = "100px" height = "100px" > uw Browser niet steun Frames < / iframe >, waar "100px" is de hoogte of breedte van de iframe. Percentages kunnen ook worden gebruikt in de hoogte en breedte kenmerken. Verandering die tot de afmetingen die nodig zijn voor het ontwerp van de pagina. Als de pagina binnen de iframe groter dan de grootte van kenmerken in de tag is, ziet de gebruiker schuifbalken aan weerszijden van de iframe.

6

Sla het bestand op en open het met een webbrowser. Test de pagina en vervolgens wijzigingen aanbrengt in het frame zo nodig. Als alles goed kijkt, uploaden naar de map op een webserver waar de iframe pagina zich bevindt. Plaats het bestand in dezelfde map als het bestand iframe. Dit verzekert dat de iframe een foutbericht 'Pagina niet gevonden' databasevoorzieningen wordt niet geladen als de browser het bestand waarnaar wordt verwezen door het kenmerk "src" niet kunt vinden.

7

Start een browser en ga naar de webpagina net geupload. De iframe zal automatisch laden wanneer de pagina wordt geladen.

Tips & waarschuwingen

  • Premie HTML-editors, zoals Dreamweaver, kunnen worden gebruikt om de iframe toevoegen. Deze programma's markeren de openings- en afsluitende tags, zodat kunnen zij voorkeur voor beginnende ontwerpers.
  • Klik met de rechtermuisknop op het bestand om het te openen in een browser. U zal zitten kundig voor debug ongeacht ontwerpfouten u ontdekken voordat u het uploadt naar een live site.
  • Zorg ervoor dat het pad naar het iframe HTML-document is de juiste in het kenmerk src.