Hoe te laden van een Ajax-Spinner

De Ajax-Spinner toont een bewegend pictogram dat aangeeft om uw Web lezers de Ajax sectie van de pagina wordt geladen. Zonder de spinner, de pagina ziet er leeg en geen indicatie dat gegevens die u van de server opvraagt is wordt weergegeven. De spinner pictogram automatisch geladen wanneer u de "ajaxStart" en "Toon" functies gebruiken. Deze twee functies worden gebruikt voor het laden van de Ajax-handlers en een dialoogvenster venster weergegeven.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op de HTML-webpagina die u wilt gebruiken voor het laden van de Ajax tweespraak venster en klik op 'Openen met'. Klik op uw HTML- of Ajax editor in de lijst met programma's.

2

Voeg de "div" tag voor uw tweespraak venster. jQuery maakt gebruik van "div" tags maken en weergeven van dialoogvensters. De volgende code toont u hoe maak je de tag "div":

< div class = "dialogwindow" > dialoogvenster venster inhoud < / div >

3

Voeg de jQuery code om te openen van het dialoogvenster en trigger het pictogram "spinner" terwijl het venster geladen. De volgende code ziet u hoe het pictogram laden en weergeven van het venster met behulp van het div-element gemaakt in de vorige stap:

{$('.dialogwindow').click(function()}
$('.result').load(dialogwindow');
});