Hoe te kopiëren & Links plakken in een Browser

Hoe te kopiëren & Links plakken in een Browser


Een hyperlink (koppeling) is een Web-adres waarmee u naar een bepaalde plaats op het World Wide Web. Uw webbrowser laadt deze locatie en kunt u om te verkennen van de inhoud van de pagina. Als u koppelingen in uw e-mailberichten en andere online terreinen tegenkomen, deze adressen kopiëren en plakken in uw favoriete browser. Op deze manier hoeft u niet te typt u deze in, en u de mogelijkheid van het invoeren van het adres verkeerd te mijden. Met behulp van de muis en het toetsenbord van de computer, kopiëren en plakken van links in uw browser.

Instructies

1

Ga naar de link die u wilt kopiëren.

2

Klik en sleep de muis over het volledige hyperlinkadres te benadrukken, wat in een gekleurde achtergrond resulteert. Zorg ervoor dat het volledige adres om ervoor te zorgen dat de link in de browser werken zal te markeren. Een volledige hyperlink ziet er bijvoorbeeld als volgt:

http://www.website.com/

3

Druk op de "Ctrl" (Windows) of "Command" (Mac) en "C" knoppen op het toetsenbord tegelijkertijd. Hiermee kopieert u de geselecteerde gegevens.

4

Start de webbrowser. Plaats de cursor in de bovenste tekstveld (adresbalk) waar weergeven webadressen.

5

Druk gelijktijdig op de knoppen "Ctrl" of "Command" en "V" op het toetsenbord om plak de link in de browser. Druk op de "Terug" of "Enter" knop op het toetsenbord om van de koppeling pagina te bekijken.