Hoe te kopiëren en plakken Website Bullet Points correct

De HTML "< ul >" tag geeft aan een webbrowser dat u wilt weergeven van een lijst met items met opsommingstekens punt in uw code. U moet ervoor zorgen dat u de volledige HTML-code op uw site correct kopiëren en plakken van een lijst met opsommingstekens in websitecode kopiëren. U gebruikt deze functie als u een lijst met opsommingstekens van een webpagina naar de andere kopiëren wilt zonder handmatig opnieuw de code te typen.

Instructies

1

Met de rechtermuisknop op de HTML-pagina waaruit u wilt kopiëren van de code. Klik "Openen met" en kies uw HTML-editor. Met de rechtermuisknop op de doelpagina Web en open de pagina in dezelfde editor.

2

De "ul"-tag in de code van uw website zoeken. U kunt ook de functie "Zoeken". Druk op de toetsen "Ctrl" en "F" en type "< ul" in het tekstvak. Druk op "Enter" om rechtstreeks naar de lijst te schuiven.

3

Alle code van de begincode "< ul >" naar de eindcode "< /ul >" kopiëren. Bijvoorbeeld, de volgende code toont u een HTML-lijst, en u kopieert alle code hieronder correct kopiëren en plakken naar een andere webpagina:

< ul >
< li > Item 1 < /li >
< li > Item 2 < /li >
< /ul >

4

Plak de gekopieerde lijst aan het lichaam van de Web pagina. U kunt een lijst overal tussen de "< body >" en "< / body >" tags.